مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی اظهار کرد: مردم شهر بجنورد از طعم و بوی بد آب این شهر گلایهمند هستند و این در حالی است که مجتمع پتروشیمی خراسان از باکیفیت ترین آب چاه های این منطقه برای خنک کردن دستگاههای خود استفاده می کند.
به گزارش اقتصاد انرژی، غلامحسین ساقی با اشاره به اینکه مدتی است با طعم و بوی بد آب آشامیدنی در شهر بجنورد مواجه هستیم، به ایسنا گفت: بررسی های فراوانی برای علل تاثیرگذار بر این موضوع انجام شد که نتایج بررسی ها آن بود که علت اصلی بو و طعم بد آب، جلبک های موجود در سد شیرین دره هستند.
وی افزود: پایین آمدن سطح آب به علت بروز خشکسالی و وجود جلبک ها موجب شده تا بر روی طعم و بوی آب آشامیدنی شهر بجنورد تاثیر بگذارد.
ساقی ادامه داد: تنها راه حل برای این مشکل استفاده از منابع آب های زیرزمینی است که هم اکنون نیز تمامی چاه های حفر شده در حال استفاده هستند.
وی تصریح کرد: برای حفر چاه های جدید به منظور حل این مشکل نیز باید حداقل رقم حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شود که هزینه بالایی است.
این مقام مسئول تاکید کرد: بدین منظور، راه باقی مانده برای ما، حل استفاده از آب باکیفیت چاه هایی است که هم اکنون پتروشیمی از آن ها برای خنک کردن دستگاه های خود استفاده می کند.
وی گفت: باید پتروشیمی این مسئله را قبول کند که از پساب برای خنک کردن دستگاههای خود استفاده کند و چاه ها را در اختیار این شرکت برای استفاده مردم قرار دهد.