به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی جم محمدرضا سعیدی مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم در گفتگو با خبرنگار شما و اقتصاد اظهارداشت: یکی از استراتژی های ما این است که از فرصت های موجود خودمان به درستی استفاده کنیم و در بازارهای موجود نفوذ خوبی داشته باشیم، بنابراین در بازارهای داخل و جهانی درصدد افزایش سهم خود هستیم.
وی افزود: در ذیل استراتژی نفوذ در بازار ارتقای کیفیت، پایداری بیشتر محصولات، توسعه بازار محصولات و افزایش ظرفیت مورد توجه قرار گرفته است، شرکت پتروشمی جم در سال 98 و 99 در این زمینه موفقیت های بیشماری را کسب کرد و توانست رکوردهای خوبی را به دست آورد.
سعیدی با بیان اینکه توسعه محصول جدید در بازارهای فعلی استراتژی دوم این مجموعه است، ادامه داد: در این حوزه برنامه ریزی های خوبی را صورت دادیم که با نتایج مثبتی نیز همراه بوده است به طوری که محصولات جدیدی را اعم از ” LL235F6 ” تولید و روانه بازار کردیم که با رشد 160 درصدی توانستیم سهم خوبی را در بازار این دسته از محصولات از آن کنیم.
وی توسعه بازار را دیگر استراتژی این شرکت عنوان کرد و بیان داشت: هدف اصلی در این زمینه بیش از هر مساله ای متوجه بازارهای بین المللی است و تلاش داریم در بازارهای جهانی حضور پر رنگ تری را داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم افزود: با اجرایی کردن استراتژی تنوع سازی درصدد هستیم محصولات جدید این شرکت را وارد بازارهای جهانی کنیم بر همین اساس تمرکز خود را بر اجرای دو پروژه بزرگ گذاشته ایم که خوشبختانه شاهد رشد 80درصدی دراجرای این پروژه ها هستیم.
وی ادامه داد: درکنار این استراتژی برنامه ریزی های کلان دیگری صورت گرفته است که شرکت پتروشیمی جم را برای رسیدن به اهداف اساسی خود هدایت می کند.
سعیدی درباره جایگاه پتروشیمی جم میان شرکت های پتروشیمی داخلی گفت: پتروشیمی جم نگین پلیمرسازی و لوکوموتیو بازار پلیمر ایران است؛ این شرکت پتانسیل و توان این را دارد که در حوزه پلیمر جزو بهترین بازیگران خاورمیانه در عرصه حاضر باشد و فعالیت کند.امید است با پایان تحریم های ظالمانه این شرکت، تنوع سازی را در حوزه محصولات دیگر داشته باشد.
وی کاهش ناگهانی قیمت نفت و شیوع ویروس کرونا به عنوان بحرانی جهانی در کنار تشدید تحریم ها موجب شد تا برنامه های عملیاتی شرکت پتروشیمی جم با دست اندازهایی روبرو شود اما با این وجود این شرکت به واسطه برنامه ریزی های کلان و اساسی توانست در سال جاری نیز در حوزه تولید محصولات رکورد بزند. البته در این باره اهتمام پرسنل و نیروهای پتروشیمی جم برای ارز آوری به منظور تامین غذا و داروی مورد نیاز کشور در شرایط کرونایی قابل ملاحظه و ستودنی است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم بیان داشت: صنعت پتروشیمی در سال جاری علی رغم همه مشکلات سال خوبی را پشت سر گذاشت، این شرکت در دو سال گذشته رکورد تولید را زد اما در ادامه به دنبال تثبیت این رکورد هستیم برهمین اساس در سال 1400 ثبیت این رکورد را در دستور کار قرار داده ایم؛ در کنار این امر در تلاش هستیم از حیث نرم افزاری عملیات سخت افزاری را به رشد و توسعه قابل ملاحظه ای برسانیم.
سعیدی اضافه کرد: شرکت پتروشیمی جم تقدیرنامه شرکت پاک در حوزه ارزی را از بانک مرکزی به دلیل انجام تمام تعهدات خود به وزارت نفت دریافت کرد.
وی یادآور شد: شرکت پتروشیمی جم در بازار سرمایه افزایش سرمایه گذاری خود را انجام داد به طوری از 1300 میلیارد تومان به 1800 میلیارد تومان رسید. این شرکت یک سهام بنادین دارد زمانی که شرکت ها اوج های بالایی در بازار سرمایه داشتند این شرکت با آرامی حرکت می کرد، در زمان افول ها نیز شرکت پتروشیمی جم با تعادل حرکت کرد، این امر برای سهامداران مطلوب است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم گفت: مجموعه ما در فراز و فرودهای شدید بازار سرمایه رفتار متعادل داشت، بنابراین پتروشمی جم نماد بنیادین در بازار سرمایه است و روند رو به رشدی دارد، این در حالی است که بخشی از منابع ما پروژه بزرگ ABS – RUBBER درگیر است، اگر این پروژه به مدار تولید بیاید یک بازگشت سرمایه خواهیم داشت که میتوانیم وضعیت مناسبتری در بازار سرمایه داشته باشیم، در هر حال سرمایهگذاران در پتروشیمی جم در پی تنشهای مختلف بازار نه تنها متضرر نشدند بلکه سود هم بردند.
وی ادامه داد: این شرکت مانند سایر شرکت های فعال در این عرصه، در حوزه صنعت سبز در حال حرکت است، HSE برنامه های ویژه ای را در دستور کار قرار داده است. البته بدو تاسیس پتروشیمی ها باید ملاحظاتی در این حوزه رعایت شود.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم خاطرنشان کرد: در حوزه مسئولیت های اجتماعی در بین پتروشیمی های منطقه بالاترین هزینه را این شرکت داشته است و این نشات گرفته از نگاه و حسن توجه سهامدارن پتروشیمی جم بوده است به طوری که سال گذشته مبلغ 10میلیاردتومان در منطقه پارس جنوبی لحاظ شد