به گزارش اقتصادانرژی ، به نقل از صنایع پتروشیمی در این شماره گزارشی به قلم محسن شمشیری در مورد ضرورت اصلاح فرمول نرخ خوراک پتروشیمی ها، گزارشی در مورد موضوع قرارداد ۷ میلیارد دلاری و ساخت پتروپالایشگاه های ۳۰۰ هزار بشکه ای و گزارشی در مورد بازتاب تحولات صنعت پتروشیمی عربستان در رسانه های جهان، منتشر شده است.
همچنین خبری در مورد استقبال شرکت های داخلی و خارجی از برگزاری نمایشگاه ایران پلاست در ۳۰ شهریور ماه امسال، مورد توجه قرار گرفته است.
در سرمقاله این شماره، سردبیر به تحلیل گزارش بانک جهانی در مورد چشمانداز مثبت شاخص های اقتصادی در اقتصاد ایران از جمله رشد نفت و گاز و پتروشیمی پرداخته است. در صفحه ۲ یادداشتی با عنوان پتروپالایشگاه ها شاه کلید مقابله با تحریم منتشر شده است همچنین خبری به عنوان بازار انرژی در انتظار تحولات بزرگ در صفحه دو بازتاب دارد در صفحه ۳ هفته نامه یادداشتی به عنوان همکاری های ایران و روسیه در تجارت جهانی گاز و خبری در مورد نجات پتروشیمی و فولاد با حذف قیمت گذاری دستوری آمده است
در صفحات ۴ و ۵ هفته نامه که به موضوع اخبار و گزارش های رسانه های جهان در مورد صنعت پتروشیمی پرداخته، گزارشی در مورد تحولات پتروشیمی عربستان، افزایش ۱۴ درصدی سود سابیک و کاهش درصدی سود ینساب، خبری در مورد همکاری سینوپک واینئوس در پتروشیمی چین، افزایش تولید نفت عربستان به ۱۰.۶ میلیون بشکه، کاهش قیمت نفت به پایین ترین حد در ۶ ماه گذشته، دیده می شود.
همچنین خبرهای رسانه های جهان در مورد کاهش ۱۲۱ دلاری قیمت بوتادین نفتای آسیا، انتظار پتروشیمیهای شمال آسیا از چین، افزایش حضور بیکر هیوز در سنگاپور و آسیا، گزارش موسسه نفت آمریکا از مقررات جدید پر کلرو اتیلن، اعتراض غیر رسمی به پتروشیمی اینئوس و گزارش گاردین در مورد تبدیل نیجریه به قطب پلی پروپیلن خواندنی است.
در صفحه ۶ یادداشتی در مورد همکاری کم نظیر نفت ایران با گازپروم روسیه، گزارشی در مورد چالش های متانول سازان و گزارش هفتگی بورس کالا و معاملات محصولات پتروشیمی دیده می شود.
همچنین در صفحه ۷ گزارشی به قلم حسین بداغی در مورد اثر رشد اقتصادی و کاهش قیمت نفت بر بازار سهام، گزارش هفتگی معاملات شرکت های پتروشیمی در بورس، ارائه گزارش اقدام های پتروپارس و نفت و گاز پارس در کمیسیون انرژی منتشر شده است.
در صفحه آخر هفته نامه نیز موضوع تسلط چین بر تقاضای بازار پلی اتیلن، مورد توجه قرار گرفته و گزارش قیمت محصولات پتروشیمی تحت تاثیر کاهش تقاضا و قیمت نفت در بازار جهانی و منطقه خلیج فارس، هند و شرق دور منتشر شده است. همچنین یادداشتی با عنوان تولد دوباره چاه های پارس جنوبی با همکاری روس ها در صفحه آخر بازتاب دارد.