اقتصاد انرژی

صفحه ما در رسانه های اجتماعی

یکشنبه 29 تیر 1404
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
خانه پتروشیمی
https://eghtesadenergyonline.ir/?p=22166

ایران و ازبکستان برای افزایش تجارت فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی توافق کردند

12 مهر 1401 ساعت 17:44
ازبکستان

رئیس کل امور بین‌الملل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افزایش ۶۶ درصدی صادرات محصولات پتروشیمی ایران به ازبکستان در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال پیش از آن خبر داد

به گزارش اقتصادانرژی، به نقل از هفته نامه صنایع پتروشیمی معاون وزیر انرژی ازبکستان در بازدید از نمایشگاه ایران‌پلاست بر علاقه‌مندی ازبکستان به خرید دانش فنی و محصولات پتروشیمی از ایران خبر داد.

، عبدی‌جمیل ایمیامینوویچ شنبه، دوم مهرماه در حاشیه بازدید از شانزدهمین نمایشگاه ایران پلاست درباره گسترش روابط با ایران در حوزه انرژی یادآور شد: ازبکستان به طور قطع با انگیزه برقراری روابط تجاری در حوزه انرژی با ایران برنامه‌هایی در نظر دارد که پس از انجام مذاکرات اولیه با طرف‌های ایرانی اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

وی به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ایران در حوزه انرژی اشاره کرد و ادامه داد: پس از کسب اطلاعات و آگاهی از دانش فنی موجود در ایران امکان انتقال دانش هم امکان‌پذیر است.

معاون وزیر انرژی ازبکستان با اشاره به اینکه برای نخستین بار است که به همراه یک هیئت از ایران از این نمایشگاه بازدید می‌کنیم، اظهار کرد: ازبکستان به‌دنبال محصولات مختلفی پتروشیمیایی و فرآورده‌های نفت و گاز است، همچنین مطالعاتی در مورد دانش فنی ایران داشته‌ایم و دستاوردهای علمی ایران را نیز بررسی می‌کنیم که از چه طریقی امکان انتقال دانش بین دو کشور میسر خواهد شد.

ایمیامینوویچ در ادامه افزود: ازبکستان بر گسترش همکاری بین دو کشور علاقه‌مند است و تلاش می‌کنیم امکان بومی‌سازی دانش فنی و اقدام‌های انجام شده را فراهم کنیم تا به این سطح از توانمندی در حوزه انرژی دست یابیم.

وی درباره شانزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست نیز گفت: این نمایشگاه به‌عنوان یکی از بهترین رویدادهای پلیمری در منطقه، فرصتی بسیار مناسب برای گسترش همکاری‌ها میان کشورها و شرکت‌هاست.

حسین علیمراد شنبه، دوم مهرماه در حاشیه بازدید عبدی‌جمیل ایمیامینوویچ، معاون وزیر انرژی ازبکستان از شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست با تأکید بر اینکه ظرفیت‌های همکاری ایران و ازبکستان بسیار زیاد است، اظهار کرد: بر اساس مذاکراتی که پیش از این بنده در ازبکستان داشتم قرار است کارگروه مشترکی میان دو کشور برای توسعه روابط دو کشور در زمینه پتروشیمی و نفت و گاز ایجاد شود.

وی با بیان اینکه روزانه معادل یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه نفت‌خام خوراک در مجتمع‌های پتروشیمی ایران تبدیل به محصولات پتروشیمی می‌شود، گفت: هم‌اکنون ظرفیت اسمی مجتمع‌های پتروشیمی در ایران حدود ۹۱ میلیون تن در سال است که از این مقدار به‌صورت واقعی ۶۵ میلیون تن آن تولید می‌شود.

رئیس کل امور بین‌الملل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: ایران هم‌اکنون در دو قطب ماهشهر و عسلویه خود ۴۱ مجتمع پتروشیمی فعال و ۳۸ طرح در حال ساخت دارد و تا ۱۰ سال آینده چهار قطب پتروشیمی جدید با ۳۰ طرح جدید به این مقدار افزوده خواهد شد.

علیمراد یادآور شد: در حوزه کاتالیست‌های مصرفی در صنعت پتروشیمی از ۹۹ نوع مورد استفاده هم‌اکنون ۸۵ نوع آن در ایران تولید می‌شود و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده تا سه سال آینده بقیه کاتالیست‌های مورد نیاز بومی‌سازی می‌شود.

آمادگی ایران برای ارائه خدمات فنی مهندسی پایه به ازبکستان

وی با اشاره به دستاوردهای ایران در زمینه دستیابی ایران به دانش فنی تولید پلی‌الفین‌ها، پلی‌پروپیلن، آمونیاک، تبدیل گاز به پلی‌الفین‌ها گفت: با توجه به اینکه فرآیندهای الفینی نیاز آنچنانی به دانش فنی (لایسنس) خارجی ندارد، از این رو شرکت‌های ایرانی آماده ارائه خدمات فنی مهندسی پایه به ازبکستان هستند.

رئیس کل امور بین‌الملل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: ایران تا پایان برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه تولید صنعت پتروشیمی خود را به ۱۴۱ میلیون تن در سال خواهد رساند، برای رسیدن به این مقدار تولید ۶۹ پروژه جدید پتروشیمی به ارزش ۳۶ میلیارد دلار در کشورمان ایجاد خواهد شد، ضمن آنکه از این رقم سرمایه‌گذاری تاکنون ۸.۵ میلیارد دلار جذب شده است.

علیمراد تصریح کرد: بر اساس قیمت‌های جهانی سال ۲۰۱۶ درآمد صنعت پتروشیمی ایران از ۲۱ میلیارد دلار کنونی در سال ۲۰۲۵ به ۳۷ میلیارد دلار خواهد رسید.

وی حجم تبادلات محصولات پتروشیمی ایران و ازبکستان را در سال ۲۰۲۱ میلادی بیش از ۵۴ هزار تن اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون انواع محصول پتروشیمی مانند پلی‌اتیلن‌ها، گلایکول، پی‌وی‌سی، پروپیلن و آمین به این کشور صادر می‌شود، به نظر می‌رسد با کاهش تعرفه واردات از سوی این کشور بتوانیم شاهد افزایش چشم‌گیر صادرات محصولات پتروشیمی به این کشور باشیم.

توافق‌های اولیه با ازبکستان برای افزایش تجارت فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی انجام شده و در کل پیش‌بینی می‌شود با توجه به شناخت دو طرف از توانایی‌های یکدیگر، سرفصلی تازه در روابط دو کشور در حوزه انرژی و پتروشیمی در آینده باز شود.

احمد اسدزاده، معاون بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت دوم مهرماه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست با عبدی‌جمیل ایمیامینوویچ، معاون وزیر انرژی ازبکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

سفر هئیت انرژی ازبکستان به ایران هم‌زمان با برگزاری شانزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست، پیرو سفر وزیر نفت به ازبکستان و دیدارهای وی با مسئولان وزارت انرژی این کشور در حاشیه نشست سران سازمان همکاری‌های شانگهای در سمرقند انجام شده است.

با توجه به ظرفیت‌های موجود بین تهران و تاشکند در زمینه انرژی و علاقه‌مندی دو طرف، هیئت ایرانی به سرپرستی معاون بازرگانی و امور بین‌الملل وزارت نفت در سفری به تاشکند توسعه روابط دو کشور در این حوزه را بررسی کردند.

تفاهم‌های خوبی در سفر هیئت ایرانی به سرپرستی معاون بازرگانی و امور بین‌الملل وزارت نفت به تاشکند بین ایران و ازبکستان انجام شد، اما با توجه به اینکه بعضی از این تفاهم‌ها نیاز به تصمیم‌گیری‌های بیشتر داشت، در سفر وزیر نفت به ازبکستان این مهم انجام شد.

موارد بسیاری نیز در دیدار امروز هیئت ازبکستانی به تهران برای توسعه همکاری بین دو کشور بررسی شد که مهم‌ترین آنها همکاری در کشور در بخش بالادستی صنعت نفت بود.

برچسب: محصولات پتروشیمی ایراننمایشگاه ایران پلاستوزیر انرژی ازبکستان

مطالب مرتبط

حذف کارت سوخت تکذیب شد
پتروشیمی

حذف کارت سوخت تکذیب شد

توسط 0013 ک
6 خرداد 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین به نقل از تسنیم مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: فعلا هیچ برنامه‌ای برای حذف کارت سوخت...

بنزین روی کارت بانکی؛ گام اول برای اصلاح بزرگ
پتروشیمی

بنزین روی کارت بانکی؛ گام اول برای اصلاح بزرگ

توسط 0013 ک
6 خرداد 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین به نقل از خراسان طرح آزمایشی انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی...

نوشته بعدی
مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یادداشت

آرشیو
بنزین؛ جایی که ناترازی، نشانه‌ای از غفلت استراتژیک شد
برق قاچاق برای استخراج‌کنندگان، خاموشی برای مصرف‌کنندگان؛ دلایل ناترازی برق در تابستان ۱۴۰۴
سند ملی راهبرد انرژی؛ از سیاست‌گذاری کلی تا چالش‌های عملیاتی

آخرین اخبار

طلای 18 عیار زیر ذره‌بین/بازگشت قیمت طلا به کانال 6.400.000 میلیون تومان

وزارت راه در حال بررسی پیشنهاد افزایش قیمت بلیت قطار

زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد

بزرگترین قرارداد زندگی عارف آقاسی!

حذف کارت سوخت تکذیب شد

قالیباف همچنان رئیس مجلس ماند

پست جنجالی رونالدو اینترنت را منفجر کرد!

صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان در انتظار مصوبه مجلس

بنزین روی کارت بانکی؛ گام اول برای اصلاح بزرگ

ثبت روزانه ۱۶ هزار قرارداد رایگان در سامانه خودنویس

ایران در رده هفتم فوتبال باشگاهی بانوان آسیا

وزیر صمت: دولت سهام خودروسازان را واگذار می‌کند

جزئیات تازه از مرگ خواهران بلاگر

ابطال تصمیم وزارت اقتصاد درباره سقف کارت به کارت

همۀ مادران روستاییِ دارای ۳ فرزند و بیشتر امسال رایگان بیمه می‌شوند

مشکل نرم‌افزاری «برق من» رفع شد

وزیر نیرو: ماینرها را جریمه می‌کنیم اما پول جریمه را با ماینینگ در می‌آورند/سرعت رشد مصرف بسیار بیشتر از رشد تولید شده

اظهارنظر دبیر کانون صرافان ارز درباره قیمت دلار

تذکر دیوان عدالت اداری درباره وام مسکن مجردها

سازمان غذا و دارو همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی را ممنوع کرد

  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • RSS
  • آرشیو
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی

تمامی حقوق پایگاه خبری اقتصاد انرژی محفوظ است