به گزارش اقتصاد انرژی و به نقل از برق نیوز، در این نشست آرش کردی با اشاره به ارزش بالای تجهیزات نصب شده در شبکه انتقال و فوق توزیع، از شرکتهای نگهداری و تعمیرات به عنوان صف مقدم حوزه بهره برداری نام برد.
کردی همچنین به سختیها و ویژگیهای کار در این حوزه کار اشاره کرد و با تاکید بر انحصاری بودن بخشهایی از فعالیتهای نگهداری و تعمیرات که بنا به الزام در محیط برق دار و تنوع تجهیرات در حال انجام است، لزوم پذیرش حساسیتها و تخصصی بودن صنعت برق مانند سایر بخشهای حیاتی و مهم در کشور مانند صنعت نفت و برق را مورد تاکید قرار داد.
مدیرعامل توانیر همچنین یاداور شد: توانمندسازی شرکتهای نگهداری و تعمیرات با دو هدف کاهش هزینههای ناشی از فالتها و حوادث شبکه و جبران صدمات ناشی از عدم توسعه و نوسازی شبکه متناسب با رشد مصرف و همچنین هوشمند سازی قرادادهای نگهداری و تعمیرات متناسب با اولویتهای روز در حوزه تجهیزات و محل انجام فرایندهای نت باید مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه معاون هماهنگی انتقال بر لزوم ارائه طریق و حل مشکلات این حوزه از قبیل انجام اصلاح و بهینه سازی به موقع تجهیزات، جلوگیری از برون رفت نیروی انسانی، نظارت دقیق بر عملی شدن آیین نامه ایمنی در صنعت برق، بروزرسانی تجهیزات و ناوگان شرکتهای نگهداری و تعمیرات، استفاده از تجهیزات نوین نظیر پهباد جهت بازرسیها و شرایط بحران تاکید کرد.
همچنین محمد اله داد به لزوم استفاده از درس آموختهها و تجارب فنی کسب شده توسط دیگر شرکتها و ایجاد بانک اطلاعاتی فنی قابل استفاده برای کلیه شرکتها تاکید کرد.
در این نشست علیرضاپور، مدیرکل دفتر فنی و نظارت شبکه انتقال نیز، اقدامات صورت گرفته توسط آن دفتر در راستای اجرای به موقع تعمیرات و نگهداری شبکه انتقال و فوق توزیع، تلاشهای همکاران بهره برداری شرکتهای برق منطقهای در گذر از پیک ۱۴۰۲ و نیز بهره گیری از دانش و تجهیزات روز را تشریح کرد.
در پایان جلسه مدیران عامل شرکتهای فعال در زمینه نگهداری و تعمیرات ضمن تشکر از تلاشهای صورت گرفته در این حوزه به بیان دیدگاهها و چالشهای مربوطه پرداختند.