اقتصاد انرژی و به نقل از عصر ایران ، شهریورماه امسال جلسه ای در سازمان حفاظت محیط زیست به منظور بررسی سد فینسک برگزار شد که غیبت نمایندگان و مدیران استان مازندران مورد انتقاد فعالان محیط زیست قرار گرفت.
وزارت نیرو سال گذشته در نامه ای تاکید کرده که سد فینسک باید حذف و به جای آن از بند انحرافی استفاده شود اما نماینده مجلس سمنان همچنان روی ساخت سد پافشاری می کند. او به صدور مجوزهای محیط زیست اشاره دارد که بخش عمده ای از ابهامات و حواشی پیرامون همین مجوزهاست.
در پروژه انتقال آب مازندران به سمنان قرار است خطوط انتقال آب از منطقه حفاظت شده پرور عبور داده شود که صدور مجوز از سوی محیط زیست را زیر سوال می برد.
از سوی دیگر در جریان پروژه فینسک سه روستا زیر آب می روند و همچنان اهالی این روستاها درباره حق السهم خود نارضایتی هایی دارند که حنیف رضا گلزار فعال محیط زیست و کارشناس خاک در گزارش ویدیویی پیش رو به جزییات این موضوع می پردازد.
همچنین گفته می شود ساخت سد فینسک حق آبه 22 روستای پایین دست را کاهش می دهد و احتمال بروز نارضایتی اجتماعی در این محدوده پیش بینی می شود.
سوال مهم درباره سد فینسک و انتقال آب به سمنان آن است که چرا با وجود مخالفت وزارت نیرو، همچنان عده ای به دنبال تکمیل این پروژه هستند؟