اقتصاد انرژی و به نقل از ایرنا ؛ جواد اوجی شامگاه سهشنبه در حاشیه سفر به سیستان و بلوچستان اظهارداشت: این خط لوله از جنوب کرمان یعنی شهرستان رفسنجان انشعاب میگیرد که امیدواریم طی ۲ سال آینده تامین فرآورده های نفتی استان از همین خط لوله صورت گیرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر به وسیله تانکرهای سوخت رسان و خط ریلی تامین فرآورده های نفتی استان سیستان و بلوچستان انجام میشود.
وزیر نفت بیان کرد: ۶۵ تانکر سوخت رسان به سیستان و بلوچستان اختصاص یافت تا طی ۲ سال آینده که خط لوله فرآورده نفتی احداث شود مشکلی در تامین سوخت نداشته باشیم.
وی افزود: در ۹ ماهه سالجاری نسبت به سال ۱۴۰۰ در حوزه تامین فرآوردهها اعم از بنزین، نفت گاز، نفت سفید، ال پی جی یا گاز سیلندر تقریبا بین ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش را داشتیم.
اوجی بیان کرد: حسب دستور معاون اول رئیس جمهور سهمیه ۱۰۰ لیتری نفت سفید به هر خانوار تعلق میگیرد.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم و در اردیبهشت ماه سالجاری شاهد بهرهبرداری از خط لوله انتقال گاز از زابل به زاهدان بودیم، گفت: سیستان و بلوچستان تنها استانی است که وزارت نفت تجهیزات جایگاه های سی ان جی را به صورت رایگان در اختیار شرکتهای سرمایه گذار قرار میدهد.
وزیر نفت ادامه داد: ۵۰ جایگاه سی ان جی جدید و ۳۰ جایگاه بنزین نیز در سیستان و بلوچستان احداث خواهد شد که تجهیزات این جایگاههای جدید نیز به صورت رایگان از سوی وزارت نفت تامین میشود.
وی تاکید کرد: خط لوله گاز انتقال زاهدان زابل دشتک به طول ۲۱۹ کیلومتر با اعتبار ۴۳۰ میلیارد تومان و پنجاه و هشت میلیون یورو امسال به بهرهبرداری رسید.
اوجی ادامه داد: در دهه فجر امسال خط لوله ایرانشهر به چابهار به طول ۲۹۰ کیلومتر با اعتبار ۱۶۵۳ میلیارد تومان و ۱۸۱ میلیون یورو به بهرهبرداری میرسد.
وی گفت: در حوزه سیستان تا پایان امسال پنج شهرستان را گازدار خواهیم کرد.
وزیر نفت ادامه داد: نزدیک به ۵۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی خود شهر زابل نیاز دارد که تا کنون ۴۷۰ کیلومتر اجرا و از این ۴۷۰ کیلومتر نزدیک به ۲۰۰ کیلومتر آن گازدار شده و تا امروز چهار هزار علمک نصب شده و تا پایان امسال نیز شبکه کامل خواهد شد.