اقتصاد انرژی

صفحه ما در رسانه های اجتماعی

شنبه 3 خرداد 1404
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
خانه اسلایدر
https://eghtesadenergyonline.ir/?p=27055

برگزاری سمینار “مروری بر چرخش تاریخی مسئولیت اجتماعی ایران و جهان” و رونمایی از نخستین ویژه نامه مسئولیت اجتماعی

4 اسفند 1401 ساعت 09:50
برگزاری سمینار   “مروری بر چرخش تاریخی مسئولیت اجتماعی ایران و جهان”  و  رونمایی از نخستین ویژه نامه مسئولیت اجتماعی

سمینار مروری بر چرخش تاریخی مسئولیت اجتماعی ایران و جهان اول اسفند ماه سال 1401 توسط کمیسون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی، اتاق بازرگانی ، صنایع معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

به گزارش اقتصاد انرژی،سمینار مروری بر چرخش تاریخی مسئولیت اجتماعی ایران و جهان در تاریخ  اول اسفند ماه سال 1401 توسط کمیسون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی، اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران برگزار شد. این نشست با محوریت گفتگوی اجتماعی پیرامون شامل: نحوه تدوین استاندارد مسئولیت اجتماعی ایران وجهان، فرصت‌های ایجاد شده استاندارد مسئولیت اجتماعی، بسترهای قانونی در اجرای مسئولیت اجتماعی، مسیرهای انحرافی مسئولیت اجتماعی، بحران‌ها و مسئولیت اجتماعی و آینده مسئولیت اجتماعی برگزار شد.

در این سمینار  که با سخنرانی دکتر محمود اولیائی آغاز شد. محمود اولیایی در حاشیه نشست کمیسیون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق بازرگانی ایران، اظهار کرد: هدف از نشست امروز، تقدیر از فعالان تدوین استاندارد مسئولیت اجتماعی ISO 26000بود که از دستگاه‌های مختلف کشور حضور داشتند و ما به نمایندگی از کمیسیون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق از این عزیزان خواهش کردیم تا در خدمتشان باشیم که هم از این بزرگواران که در دو سال گذشته در تدوین این استاندارد زحمت کشیدند تقدیری صورت بگیرد و همچنین از ویژه‌نامه مسئولیت اجتماعی نیز در این نشست رونمایی شد.

1 6

وی در ادامه افزود: جمع امروز، جمع پر انرژی‌ای از نمایندگان دستگاه‌های مختلف بود که امیدوارم انشالله راه این جمع ادامه پیدا کند و بتوانیم مفهوم مسئولیت اجتماعی بنگاهی را در سطح کشور با کمک این عزیزان بیش از پیش توسعه دهیم.رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی ایران در پاسخ به این سوال که در کمیسیون مسئولیت اجتماعی تا چه اندازه به کودکان به خصوص کودکان با نیازهای ویژه توجه می‌شود، گفت: بخشی از مسئولیت اجتماعی بنگاهی موضوع امور خیر و NGO ها هستند. ما از سازمان‌های مردم نهاد در جلسات کمیسیون دعوت کردیم و حضور و ارتباط‌ آن‌ها را با دستگاه‌های مختلف برقرار کردیم. به عنوان مثال در زمینه کودکان معلولان جسمی و توان یابان جسمی حرکتی اقداماتی انجام شده است و الان ارتباط آن‌ها را با صنعت پتروشیمی برقرار کردیم، اما باید اذعان کرد که مسئولیت اجتماعی بنگاهی صرفا این موضوع نیست و طبیعتا چتر بسیار گسترده‌تری دارد. ما در حد توان سعی کردیم به موضوعات انجمن‌های مردم نهاد بپردازیم و همینطور ارتباطات خوبی با شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه ایجاد کردیم که بتوانیم بخش خصوصی کشور را از فعالیت‌های موسسات خیریه‌ای و ان‌جی‌او ها چه در حوزه کودک و چه در سایر حوزه‌ها آگاه کنیم.

2 4

در ادامه آقای مهندس یزدی مهر مدیرکل مدیریت بحران استان تهران  با موضوع حکمرانی بحران برمدار مسئولیت‌پذیری اجتماعی و درمورد موضوع تاب آوری و مدیریت بحران و ارتباط آن با مسئولیت‌های اجتماعی توضیحاتی دادند و در ادامه افزودند تنها چیزی که امروزه در دنیای کسب وکار روشن و مشخص است این است که مدیران باید برای عدم اطمینان آماده باشند. بحرانها رویدادهای ناگواری هستند که می توانند باعث افول سازمان شوند. حوادث و بحران‌های اخیر در کشور حامی از آن بود که ما هیچ گاه نمی‌توانیم آسوده باشیم. درمواقع بحرانی خودشیفتگی و رضایتمندی از خود نمی تواند مدیران را در تصمیم‌گیری اثربخش یاری کند، بلکه تنها آنها را آشفته خواهدساخت. مدیرانی که در شناسایی بحران کوتاهی می‌کنند و هیچ برنامه ریزی برای آن ندارند، هنگام بحران دچار گرفتاریهای شدیدی خواهند شد.

در ادامه ایشان افزودند یکی از ویژگیهای جهان امروز بروز ناپایداری‌ها و تغییرات شدید و گسترده است. امروزه، یکی از شاخص‌های مهم در کیفیت سرمایه اجتماعی، برخورداری اعضای جامعه از مسئولیت‌پذیری اجتماعی است. موضوع مشارکت شهروندان در امور، از یک دهه قبل تا کنون به عنوان عامل اساسی در بررسی‌های آسیب‌شناسی اجتماعی و وضعیت‌های بحرانی در شهرها موردتوجه قرار گرفته است . بدین منظور طي دو دهه اخير نقش بخش غير دولتي در مداخله براي کاهش بلاياي طبيعي سخت در کانون توجه قرار گرفته در اين ميان بخش خصوصي، بنگاه ها و شرکت‌هاي تجاري نيز علي رغم گرايش سود طلبانه، کارکردهاي مثبت و موثري در حوادث غير مترقبه داشته اند. اين کارکردها هم به لحاظ مشارکت بخش خصوصي در آمادگي براي تخفيف آثار و پيامدهاي فاجعه به عنوان برنامه هايي بشر دوستانه مورد نظر بوده است و هم از اين منظر که مي تواند براي ارتقاي فعاليت اين بخش در حوزه هايي که به انتقاع مالي و اقتصادي ختم مي شود، بستري مناسب به شمار آيد.

یزدی مهر با بیان اینکه از مهم‌ترین موارد مورد تاکید در این سمینار نهادینه سازی استاندارد مسئولیت اجتماعی در سازمان ها دولتی و خصوصی می‌باشد طبق بند استاندارد بخش مدیریت بحران با رصد و پایش از این بخش‌ها مورد ارزیابی قرار گیرد و ما در مدیریت بحران نیاز به استاندارد سازی برخی از رویه‌ها داریم.

در ادامه ایشان از اتاق بازرگانی و اتاق تعاون ایران دعوت کردند به بعنوان بازوی های اجرایی بخش خصوصی به عنوان شواری سیاست گذاری در برگزاری اولین رویداد مدیریت بحران با رویکرد مدیریت منابع مشترک آبی استان تهران مشارکت نمایند.

3 4

در ادامه دکتر روزبه کردونی وی به حضور مفید افراد دغدغه مند در حوزه مسئولیت اجتماعی اشاره کرد و افزود :باید باحضور کارشناسان حاضر در این نسشت هسته ای تشکیل داده و مسئولیت اجتماعی بنگاهی را توسعه دهیم.در ادامه دکتر روزبه کردونی دبیر تدوین استاندارد ملی مسئولیت اجتماعی در پاسخ به این سئوال که چگونه سازمانهای دولتی مکلف به رعایت استاندارهای مسئولیت اجتماعی میشوند و نحوه کنترل آن به چه صورت است؟ توضیح داد:ما استاندارد بین المللی را بومی سازی کرده ایم  و در عالی ترین نهاد مسئول در حوزه استاندارد به تصویب رساندیم و به دنبال آن هستیم که این استاندارد در سازمان های دولتی الزامی شود.

4 3

در ادامه مهندس علی مطیع جهان عضو هیات رییسه و معاون پشتیبانی و برنامه ریزی اتاق تعاون ایران با عنوان فرصت های تعاونی ها و مسئولیت اجتماعی، اظهار داشت:در بسیاری از کشورهای مطرح دنیا تعاونی ها، اقتصاد اصلی کشور را بر عهده گرفتند و در کنار آن در حوزه مسئولیت اجتماعی نیز نقش پر رنگی را دارند.در کشور هند و آمریکا اقتصاد مردمی تعاون در کنار اقتصاد خصوصی شکل گرفته است و بسیاری از بانک های بزرگ در دنیا به صورت تعاونی مدیریت می شوند.

ایشان اعلام کردند که کنگره بین المللی تعاونی به میزبانی اتاق تعاون ایران در شهریور سال 1402 برگزار خواهد شد و یکی از محورهای این کنگره مسئولیت اجتماعی می باشد و با توجه به پیشنها دکتر اولیایی برای اعضا محترمی که با دغدغه مسئولیت اجتماعی در سمینار امروز حضور دارند می توان به عنوان یک فرصت  همفکری در اجرای مسئولیت اجتماعی در بخش دولتی و خصوصی در نظر گرفت. اتاق تعاون ایران می‌تواند میزبان شورای هم فکری مسئولیت اجتماعی ایران باشد و از همین جمع حاضر درخواست می‌کنیم که حضور داشته باشند و با ایجاد گفتمان مسئولیت اجتماعی و بررسی موانع پیش رو در جاری سازی استقرار استاندارد مسئولیت اجتماعی گامی موثر برداریم .

ایشان در ادامه افزودند با توجه به اینکه اتاق تعاون در تدوین استاندارد ملی مسئولیت اجتماعی با در نظر گرفتن نقش تعاونی‌ها تاثیر بسزایی داشته و همچنین اتاق تعاون  ایران در بخش‌هایی از استاندارد که جوامع محلی استاندارد تعاونی‌ها که در استاندارد بین المللی مغفول مانده بود اضافه شود و همچنین  بتوانیم با تلاش همه این عزیزان  در محور مسئولیت اجتماعی کنگره پیش رو موضوعاتی را ارائه دهیم  در واقع فعالیت این شورا می توانند اقدامات مسئولیت اجتماعی در قالب‌های گسترده تری و با شکل گیری سازمانی قوی در حوزه مسئولیت اجتماعی در زمان بحرانی و لزوم  هم به مردم و هم به دولت برای تحقق توسعه پایدار، ارتقای حقوق شهروندی  و گسترش فعالیت های مسئولیت محور کمک کنیم.5 3

در ادامه دکتر احسان پوری اشاره کردند که این کار زیبا توسط  جمعی از همکاران با همکاری اتاق بازرگانی آماده شد. در شرایطی از فضای رسانه ای کشور هستیم که کار رسانه ها بسیار پرچالش و سخت شده و کمتر کسی می تواند کار رسانه ای انجام دهد و بصورت خصوصی، این کار با توجه و علاقه برخی از دانشجویان خوب ما در رشته ارتباطات و مدیریت رسانه انجام شد و رسانه اقتصادانرژی به عنوان یک رسانه مستقل و خصوصی که هیچ وابستگی ندارد و هدفش اطلاع رسانی شفاف در حوزه انرژی است.  دکتر پوری اضافه کرد هدف ما از ابتدا در رسانه اقتصادانرژی آگاهی بخشی است و بتوانیم اطلاع رسانی صحیح را انجام دهیم. وقتی که موضوع مسئولیت اجتماعی مطرح شد ما با افتخار پذیرفتم به این علت که بنده خودم در مجموعه صنعتی که فعالیت داشتم با این موضوع درگیر بودم و می بینیم که به عنوان پرسونال برندینگ استفاده می شود و از آن ماهیت اصلی و استانداردهای شرکتی دور است و می بینیم در اکثر شرکت ها مسئولیت اجتماعی عاملی است برای ایجاد فضای ماندگاری، در حالی که این موضوع متفاوت است و اقتصادانرژی با این دیدگاه وارد شد و با گذاشتن با ارائه گزارش های تحلیلی به این موضوع کمکی کرده باشیم  و نقش رسانه بسیار پر رنگ است و به عنوان یک قدرت می تواند بر این مسائل تاثیر گذار باشد. در این رسانه سرویس تخصصی مسئولیت اجتماعی را قرار دادیم که سرکار خانم مهندس رضوی و همکارانشون مسئولیت آن را به عهده گرفتند و بسیار خوشحالم که به نتیجه رسید. با همه این سختی ها این ویژه نامه به رونمایی رسید و امیدوارم در مراحل بعدی این مسائل رو پشت سر بگذاریم و بتوانیم تاثیرگذار باشیم.

 

6 3

در پایان پنل سخنران ها سیده سمیه رضوی سردبیر نخستین ویژه نامه مسئولیت اجتماعی و عضو تدوین استاندارد ملی مسئولیت اجتماعی  افزود :استاندارد بین المللی ایزو  توسط سازمان بین المللی ایزو منتشر شد در ابتدا به پیشنهاد کمیته سیاستگذاری مصرف کنندگان (2001): تدوین استاندارد مسئولیت اجتماعی را مطرح و پس از بررسی های بعمل آمده با برگزاری کنفرانس مسولیت اجتماعی توسط سازمان ایزو در سال 2004 از تمامی کشورهای عضو  جهت تدوین استاندارد از 355 نفرکه به نمایندگی از 64 کشورحضور داشتند دعوت بعمل آمد تا در تدوین استاندارد مشارکت داشته باشند و در نهایت با حضور 32 کشور در سال 2005 تدوین آغاز و در سال 2010  نهایی شده و استاندارد ایزو 26000 منتشر می شود. ایشان در ادامه میسر تدوین استاندارد ملی مسئولیت اجتماعی را بازگو کردند و در نخستین ویژه نامه مسئولیت اجتماعی مستندنگاری از استاندارد جهان و ایران را ترسیم نمودند .رضوی اضافه کرد که این استاندارد نمی­تواند وظیفه‏ دولت را در اقدام برای تامین منافع عمومی، جایگزین و تعویض کند و یا به هر نحوی آن را تغییر دهد. نیاز توسعه‏ پایدار به عملکرد صحیح دولت، ضروری و اجتناب­ناپذیر است. نقش دولت در حصول اطمینان از اجرای مؤثر قوانین و نظارت بر آن، نقشی حیاتی است تا از این طریق فرهنگ تطابق با قانون شکل گیرد. امکان دارد سازمان­های دولتی مانند هر سازمان دیگری برای تدوین خط‌مشی­ها، تصمیم‌ها و اقدام‌های مسئولیت اجتماعی خود، این استاندارد را به کار گیرند. دولت­ها می­توانند به روش­های گوناگون مانند شناخت و ترویج مسئولیت اجتماعی، به سازمان­ها در پیشرفت عملکرد اجتماعی مسئولانه خود کمک کنند. اما ترویج و ارتقای مسئولیت اجتماعی نمی­تواند جایگزینی برای انجام صحیح وظایف دولت و ایفای مسئولیت­های آن می باشد.

ایشان در ادامه اضافه کرد : استقرار استاندارد ملی مسئولیت اجتماعی در سازمان های امروزی  به صورت امر ضروری بوده و برای درک و فهم مشترک در بندهای استاندارد گزارشی از تطبیق بندهای استاندارد مسئولیت اجتماعی با سایر استانداردها ارائه نمودند و استاندارد مسئولیت اجتماعی را همانند چتری برای هم افزایی بهتر استاندادهای دیگر می باشند و در آخر هم مقایسه سازمان ملی استاندارد و سازمان جهانی ایزو در ارائه گزارش از تدوین استانداردهای منتشر شده را ارائه نمودند.

لینک دانلود نخستین ویژه نامه مسئولیت اجتماعی:

CSR Mag New – Aban 1401

9999 0000

درپایان این سمینار از نخستین ویژه نامه مسئولیت اجتماعی توسط دکتر محمود اولیائی رونمایی گردید و با امضا جمعی از حاضرین جلسه به پایان رسید و همچنین در پایان سمینار  از اعضا تدوین استاندارد ملی مسئولیت اجتماعی تقدیر و تشکر شد و همچنین اعضا هیات تحریه  نخستین ویژه نامه مسئولیت اجتماعی ایران از دکتر احسان پوری مدیر مسول رسانه اقتصاد انرژی ،سیده سمیه رضوی/ سردبیر بخش مسئولیت اجتماعی رسانه اقتصاد انرژِی( ایرما) عباس نوری/ مسئول ارجایی بخش مسئولیت اجتماعی رسانه(ایرما) ،مهران جلالی / مدیر بخش طراحی رسانه  و مصطفی بذری و زهره حسینی و هدی جعفری از اعضا هیات تحریه جلسه تقدیر به عمل آمد.

 

9 3 scaled

8 4 scaledIMG 9050 scaled22 scaled

برچسب: اتاق بازرگانیپرسونال برندینگدکتر احسان پوری

مطالب مرتبط

اولین گام بانک‌ها به سوی مسئولیت اجتماعی در حوزه سلامت
مسئولیت های اجتماعی

اولین گام بانک‌ها به سوی مسئولیت اجتماعی در حوزه سلامت

توسط Dr.ehsan poori
31 اردیبهشت 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین دبیرخانه مسئولیت اجتماعی در مدیرسازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران در...

10 برابر شدن قیمت برق و گاز حتمی است
نفت و گاز

10 برابر شدن قیمت برق و گاز حتمی است

توسط Dr.ehsan poori
30 اردیبهشت 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین رفتار ما این است که انرژی را زیاد مصرف می کنیم و تنها کشوری هستیم...

نوشته بعدی
مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یادداشت

آرشیو
بنزین؛ جایی که ناترازی، نشانه‌ای از غفلت استراتژیک شد
برق قاچاق برای استخراج‌کنندگان، خاموشی برای مصرف‌کنندگان؛ دلایل ناترازی برق در تابستان ۱۴۰۴
سند ملی راهبرد انرژی؛ از سیاست‌گذاری کلی تا چالش‌های عملیاتی

آخرین اخبار

هشدار درباره فروش اجباری روغن در کنار رب و تن ماهی/ بازرسان برخورد می‌کنند

برقِ کن رفت

جهش بورس در آغاز هفته

فروش متری مسکن کلاهبرداری جدید در بازار خرید و فروش

اختلال در سامانه “برق من”؛ اطلاع از خاموشی‌ها با سایر روش‌ها

جان کری: اسرائیل نمی‌تواند تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کند

سبحانی‌فر: هرچه سریع‌تر رفع فیلترینگ باید به سرانجام برسد/ خیلی از مشکلات ما در برخی از شبکه‌های داخلی به علت آی‌پی فیلترشکن ها است

اولین واکنش سیدورف به حضور در استقلال

در راستای ارتقای خدمات پس از فروش و مقابله با قطعات تقلبی انجام می‌شود؛
حرکت سایپایدک در مسیر تحقق فروش ۲۷ همت خدمات و قطعات در سال جاری

اولین گام بانک‌ها به سوی مسئولیت اجتماعی در حوزه سلامت

تقسیم سود ۲۰ هزار و ۴۰۰ ریالی در مجمع جم‌پیلن/ رکورد تولید فروش در سال ۱۴۰۳ شکسته شد

عملیات اجرایی واحد خالص سازی جم‌پیلن آغاز شد/ افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت تولید

10 برابر شدن قیمت برق و گاز حتمی است

تأکید تهران و کابل بر گسترش همکاری‌ها در بخش نفت و گاز

مصرف برق کشور از ۶۳ هزار مگاوات فراتر رفت

در روز ۲۹ اردیبهشت ماه در بورس انرژی ایران رقم خورد؛
ثبت ارزش ۳۱ هزار میلیارد ریالی در معاملات روزانه

هشدار به پرمصرف‌ها؛ قبض‌ برق تا ۴۰ درصد گران‌تر می‌شود

در بیست‌وهشتمین روز اردیبهشت در بورس انرژی ایران رقم خورد؛
ثبت ارزش ۲۱.۷ هزار میلیارد ریالی در معاملات روزانه

نرخ سهمیه گازوئیل تغییر نمی‌کند

رمزارزهای غیرقانونی عامل تشدید ناترازی برق

  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • RSS
  • آرشیو
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی

تمامی حقوق پایگاه خبری اقتصاد انرژی محفوظ است