به گزارش اقتصاد انرژی و به نقل از ایرنا، حسن بهرام نیا در کارگروه انرژی استان ایلام با حضور مدیران شرکت های نفت و گاز استان با اشاره به اینکه ایلام با حدود ۱۵ هزار ثبت اشتغال رتبه نخست ثبت میزان اشتغال در سال ۱۴۰۱ بین استان های کشور را کسب کرده است، اظهار کرد: تعهد اشتغال در نظر گرفته برای ایلام در سالجاری ۶ هزار ۶۷۱ شغل بود که بیش از ۱۵ هزار شغل ثبت شده در سامانه رصد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از میزان تعهد درنظر گرفته پیشی گرفت.
وی مصداق بارز تحقق تعهد اشتغال ایلام در سال ۱۴۰۱ را بکارگیری نیروهای زیادی در بخش مختلف از جمله شرکت های نفتی و گازی استان ذکر کرد و افزود: از مجموع میزان اشتغال ثبت شده در شرکت های نفت و گاز استان، تنها در شهرستان دهلران ۱۱۰۰ نفر در ان. جی. ال ۳۱۰۰، ۹۰۰ نفر در پتروشیمی و ۱۰۰ نفر در مینی ان.جی. ال است.
استاندار ایلام گفت: بهره گیری از ظرفیت های نفت و گاز استان برای توسعه، اشتغالزایی و درآمد زایی استان بسیار ضروری است و این مهم با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای استان در حوزه نفت و گاز گفت: ۱۱ درصد گاز و ۶ درصد منابع نفتی کشور در ایلام تولید می شود که این یک ظرفیت بالقوه است که بخشی از آن بالفعل شده است.
بهرام نیا با بیان اینکه کارگروه انرژی استان میتواند راندمان و بهرهوری از منابع نفت و گاز در استان را بالا می ببرد، خاطرنشان کرد: هارمونی خوبی در استان برای توسعه صنعت نفت و گاز ایجاد شده است.
وی با تاکید با حفظ و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، گفت: در این راستا از علم و تخصص و ظرفیت دانشگاهیان استفاده شود و علم و ایده دانشگاهیان در حوزه نفت و گاز و انرژی به ثروت تبدیل شود.
بهرام نیا ادامه داد: استفاده از نظریات کارشناسی برای توسعه حوزه نفت و گاز استان ضروری است و پیشنهادات این کارگروه بعنوان راهبرد برای توسعه استان در حوزه نفت و گاز است.
استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود لازمه همکاری و استمرار خدمات دهی دستگاه ها اجرایی به پیمانکاران حوزه نفت و گاز استان را «گشایش حساب بانکی» و «خرید تجهیزات و مایحتاج» در داخل استان ذکر کرد و بیان داشت: اولویت خرید تمامی نیازمندیهای پیمانکاران شرکت های نفت و گاز استان باید در داخل استان باشد.
وی ضمن اعلام آمادگی و استقبال از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای توسعه پیشرفت استان، بر توسعه بخش نفت و گاز استان تاکید کرد و گفت: در صورت اتمام عملیات حفاری در بانکول، روزانه ظرفیت تولید ۱۵ میلیون متر مکعب گاز را دارد، و در این صورت به سه برابر ظرفیت تولید گاز خواهیم رسید و میتوانیم بخشی از آن را ذخیره کنیم.
در این نشست که با حضور معاون سیاسی امنیتی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب برگزار شد، مدیران و فعالان حوزه نفت و گاز استان نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص توسعه نفت و گاز استان بیان کردند.