اقتصاد انرژی

صفحه ما در رسانه های اجتماعی

جمعه 19 اردیبهشت 1404
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
خانه نفت و گاز
https://eghtesadenergyonline.ir/?p=29079

افزایش بیش از ۱۴۰هزار بشکه‌ای تولید نفت در شرکت کارون

5 اردیبهشت 1402 ساعت 17:23
شرکت نفت و گاز کارون

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون از افزایش تولید نفت این شرکت به میزان بیش از ۱۴۰ هزار بشکه در روز خبر داد.

اقتصاد انرژی و به نقل از ایرنا ؛ حسن شهروئی روز سه شنبه بیان کرد: با توجه به فعالیت های انجام شده در سال ۱۴۰۱ یکی از مهمترین دستاوردهای شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون در حوزه تولید نفت، گاز، میعانات گازی، آب و پساب، افزایش تولید نفت به بیش از ۱۴۰ هزار بشکه در روز ناشی از انجام اقدامات توسعه‌ای، تعمیری و ترمیمی است.

وی افزود: از اقدامات مهم انجام شده این شرکت در حوزه تولید، بازگشایی چاه‌ها و افزایش میزان تولید نفت شرکت کارون از ۵۰۰ هزار بشکه در روز در اواسط سال ۱۴۰۱ به حدود ۸۴۰ هزار بشکه در روز است. همچنین تولید روزانه حدود ۸۵ هزار بشکه پساب نمکزدایی در گستره شرکت و تزریق بیش از ۹۷ درصد آن در چاه‌های تزریقی از دیگر اقدامات مهم انجام شده در سال گذشته است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون گفت: تولید روزانه حدود ۴۵۰ میلیون فوت مکعب گاز و ۲۵ هزار بشکه مایعات گازی و حدود ۲هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب شرب، خام و صنعتی در تصفیه‌خانه آب صنعتی از دیگر اقدامات شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون در حوزه تولید است.

وی به اسیدکاری گسترده و زنده سازی تعداد ۱۴ حلقه چاه در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: این فعالیت منجر به افزایش تولید به میزان هفت هزار بشکه در روز شد. همچنین تعمیر با لوله مغزی سیار در راستای اهداف مختلف و احیاء تعداد ۱۱۵ حلقه چاه با مجموع دبی افزایشی ۴۰ هزار بشکه در روز از دیگر اقدامات حوزه نگه‌داشت و افزایش تولید این شرکت است.

شهروئی گفت: شرکت نفت و گاز کارون همچنین اقدامات بسیار ارزنده ای در حوزه حفظ محیط زیست انجام داده است که در این زمینه می توان به کاهش گازسوزی به حدود پنج درصد با وجود افزایش میزان نفت تولیدی و فرسودگی تجهیزات و تعمیرات اساسی برخی تأسیسات، اسیدکاری و بهبود وضعیت تزریق پذیری تعداد ۲۰ حلقه چاه تزریقی پساب در مجموعه‌های کریت، واحد-۳ و منصوری باهدف افزایش/نگه‌داشت ظرفیت تزریق پساب به چاه‌ها، کاهش مشکلات زیست‌محیطی و جلوگیری از ارسال پساب به حوضچه‌ها اشاره کرد.

وی افزود: جلوگیری از سوزانده شدن حدود ۹۳.۶ هزار بشکه نفت در ۶۰ مورد عملیات با به‌ کارگیری دستگاه سیار فراورش نفت (MOT) ملکی و استیجاری، تبدیل خطوط لوله فلزی به فلزی پوشش‌دار (FBE) چاه‌های دفعی پساب ۵۱۸، ۳۹۹ و ۴۰۱ اهواز در منطقه کریت و اهواز-۳ با توجه به نشت مکرر خطوط قبلی و آلودگی محیط‌زیست و بازسازی ۱۷ مورد گودال سوخت چاه‌ها از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه محیط زیست است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون گفت: این شرکت در حوزه انتقال و تأسیسات، اقداماتی از جمله جمع‌آوری بیش از ۷۳ کیلومتر از خطوط لوله بلااستفاده روزمینی در محدوده شرکت با انجام کار جهادی، استفاده از نیروهای بسیج و با به‌کارگیری پیمانکار، احداث ۲ کیلومتر خط لوله۲۰ اینچ پلی‌اتیلن از شیرگاه آب غدیر (شیرگاه مربوط به تصفیه‌خانه شهید محمدی ملی‌راه) به تأسیسات آب‌رسانی همراه نصب شیرآلات و کنتور، احداث یک هزار و ۱۰۰ متر لوله ۶ اینچ آب شرب از شیرگاه واحد آب‌رسانی تا شیرگاه غرب کارون به‌منظور افزایش فشار و مقدار آب شرب مجموعه ۳ اهواز و مخازن استراتژیک نظامیه همچنین احداث یک هزار متر خط لوله ۲ اینچ غیرفلزی به‌منظور تأمین آب شرب آشپزخانه و آماک ۳ انجام داده است.

وی افزود: پیگیری ساخت و نصب مبدل حرارتی نمکزدائی منصوری با استفاده از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف جلوگیری از کاهش تولید حدود ۷۵ هزار بشکه نفت در روز، مشارکت در پروژه‌های تولید بار اول و استفاده از توانمندی سازندگان داخلی، ارائه و پیگیری انجام اصلاحیه افزایش دریافت نفت آسماری از خط لوله سراسری “۲۶ / “۲۴ بوستر در واحد بهره‌برداری شماره-۴ اهواز جهت افزایش نفت ارسالی به پالایشگاه آبادان از ۱۶۵ به ۱۹۰ هزار بشکه در روز و تکمیل ۱۸ پروژه و یک هزار و ۱۰۶ مورد اقدام مرتبط با خطوط لوله شامل اقدام اصلاحی، تعمیر، تقویت سامانه‌های حفاظت کاتدی، احداث جاده و ترمیم پل‌ها از دیگر اقدامات تاثیر گذار در حوزه تاسیسات شرکت نفت و گاز کارون است.

شهروئی گفت: این شرکت همچنین در حوزه تعمیرات اساسی کارخانه‌ها و تجهیزات، ساخت و خرید کالا اقداماتی از جمله تعمیرات اساسی کارخانه گاز و گازمایع ۶۰۰، واحد ۲ و سه کارخانه گاز و گازمایع ۷۰۰، واحد B و واحد مشترک پالایشگاه شیرین‌سازی، تعمیرات اساسی تجهیزات دوار و ثابت به ترتیب ۳۳ و ۱۴۰ دستگاه و ساخت و تعمیر قطعات یدکی شامل ساخت تعداد ۲ هزار و ۳۵۹ قلم به مبلغ تقریبی ۵۵.۹ میلیارد ریال و تعمیر یک هزار و ۱۸۱ قلم به مبلغ تقریبی ۷۳.۴ میلیارد ریال و درخواست خرید کالا به مبلغ ۲ هزار ۶۲۳ میلیارد ریال اجرایی کرده است.

وی افزود: در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و فعالیت‌های جهادی نیز می توان به تکمیل و تجهیز سالن همایش شهدای شرکت کارون، احداث سالن غذاخوری و بازسازی سالن جلسات گل نرگس واحد آب‌رسانی صنعتی(واش‌واتر)، افتتاح خانه بهداشت حنیطیه، بازسازی و تعمیر دبیرستان ۱۲ کلاسه امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) واقع در کوی آل‌صافی، رنگ‌آمیزی و نصب شیرآلات مدرسه شهید دغاغله واقع در روستای دغاغله، بازسازی و تعمیر مسجد قدس واقع در منطقه کوی طاهر، احداث دیوار بلوار نفت و منطقه بنی‌ساله، زیباسازی منظره شهری، احداث و توسعه گلخانه‌ها و نهالستان‌ها، آب‌رسانی با تانکر به روستاها، توزیع چندین هزار بسته نوشت‌افزار و بسته معیشتی در مناطق کم برخوردار و روستاهای هم‌جوار تأسیسات و بازسازی و احداث ۳۶ اتاقک نگهبانی نیروهای حراستی مستقر سر چاه‌ها و مساعدت مالی و خدمات به ستاد اربعین اشاره کرد.

گفتنی است شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون به عنوان زیرمجموعه‌ای از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در زمینه تولید، فرآورش و انتقال نفت خام و گاز طبیعی، همچنین تولید میعانات گازی فعالیت می‌کند.

برچسب: چاه تزریقی پسابدستگاه سیار فراورش نفتسامانه‌های حفاظت کاتدی

مطالب مرتبط

پیشنهاد تفویض اختیار به استانداران برای مدیریت مصرف برق
آب و برق

پیشنهاد تفویض اختیار به استانداران برای مدیریت مصرف برق

توسط زهرا رجایی
17 اردیبهشت 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین وزیر نیرو با اشاره به افزایش مصرف برق گفت: با توجه به رشد بی‌سابقه مصرف...

مصرف گاز نیروگاهی از خانگی پیشی گرفت
اسلایدر

مصرف گاز نیروگاهی از خانگی پیشی گرفت

توسط زهرا رجایی
16 اردیبهشت 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین نیروگاه‌های کشور در بازه سه‌روزه منتهی به یکشنبه (۱۴ اردیبهشت) بیش از ۷۴۲ میلیون مترمکعب...

نوشته بعدی
مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یادداشت

آرشیو
بنزین؛ جایی که ناترازی، نشانه‌ای از غفلت استراتژیک شد
برق قاچاق برای استخراج‌کنندگان، خاموشی برای مصرف‌کنندگان؛ دلایل ناترازی برق در تابستان ۱۴۰۴
سند ملی راهبرد انرژی؛ از سیاست‌گذاری کلی تا چالش‌های عملیاتی

آخرین اخبار

پیشنهاد تفویض اختیار به استانداران برای مدیریت مصرف برق

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی صنایع پتروشیمی عنوان‌کرد:
جذب سرمایه‌های مردم در صنعت پتروشیمی

با هدف بررسی وضعیت شرکت ها؛
بازدید میدانی مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از پتروشیمی‌های هلدینگ پتروفرهنگ

مدیرعامل آبفای منطقه ۴: رسانه‌ها در بحران کم‌آبی نقش حیاتی ایفا می‌کنند

مصرف گاز نیروگاهی از خانگی پیشی گرفت

صادرات پتروشیمی به ۳۴.۸ میلیون تن می‌رسد

حجم آب سدهای کشور چقدر شده است؟

در نیمه اردیبهشت در بورس انرژی ایران رقم خورد؛
ثبت ارزش ۷.۱ هزار میلیارد ریالی در معاملات روزانه

در چهاردهمین روز اردیبهشت در بورس انرژی ایران رقم خورد؛ ثبت ارزش ۳۹.۸ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه

تدوین۳۶ بسته مدیریت مصرف برق برای تابستان ۱۴۰۴

رشد چشمگیر صادرات پتروشیمی به روسیه

صدور قبض برق پرمصرف‌ها ۱۵ روزه شد

ایران در تنگنای LNG؛ فرصت‌های از دست‌رفته در بازار جهانی گاز مایع

پتروشیمی چین، محصول سیاست‌های بلندمدت/ چگونه دولت پکن بازی را عوض کرد؟

معاملات بورس انرژی به 8487 میلیارد ریال رسید

قبض آب با طعم گرانی؛ تعرفه جدید اعلام شد

در هفته منتهی به دهم اردیبهشت در بورس انرژی ایران رقم خورد؛
۵۹ درصد ارزش بازار بورس انرژی ایران در رینگ بین‌الملل ثبت شد

ایران اکسپو ۲۰۲۵ دروازه ای برای گسترش همکاری‌های اقتصادی بین‌المللی

امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک سپه با شرکت‌های بزرگ تولیدی و صنعتی

مجوز پروژه پتروشیمی میانکاله لغو شد

  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • RSS
  • آرشیو
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی

تمامی حقوق پایگاه خبری اقتصاد انرژی محفوظ است