اقتصادانرژی و به نقل از ایرنا ؛ شرکت توزیع برق شمال کرمان متولی برگزاری این رزمایش بود تا آمادگی مراکز مهم مثل بیمارستان ها و سایر مراکز حساس را از نظر وضعیت مولدهای اضطراری آنها بویژه برای زمان پیک (اوج) مصرف برق ارزیابی کند.
در این رزمایش آمادگی مراکز مهم، همچنین خود شرکت توزیع برق شمال استان نیز بدون اطلاع قبلی سنجیده شد.
به گفته مهدی اسلامی مدیر بخش بحران و پدافند غیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان تصریح کرد: ۲۰۰ مرکز عادی و ۷۰ مرکز حساس در کرمان مجهز به دیزل ژنراتور هستند تا مصرف برق مجموعه خود را در زمان نیاز تامین کنند.
وی افزود: در این رزمایش با قطع برق مراکز اداری و حساس مانند بیمارستان ها و دستگاه های خدمت رسان آمادگی این مراکز جهت تامین برق اضطراری در پیک بار تابستانی با مولد دیزل ژنراتور رصد و پایش شد.
مدیر بخش بحران و پدافند غیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان در حاشیه این رزمایش گفت: اوج مصرف برق از ۱۵ خرداد تا پایان شهریور است که نیاز به انجام اقداماتی به منظور آمادگی و اندیشیدن تهمیدات لازم داریم.
اسلامی افزود: طبق بخشنامه شورای پدافند غیرعامل کشور تمامی مراکز اعم از سازمان ها، شرکت ها، بانک ها، صنایع، بیمارستان ها و فروشگاه های بزرگ باید به مولد اضطراری برق و دیزل ژنراتور تجهیز شوند.
وی اظهار داشت: برای اینکه برق مردم در تابستان و اوج گرما قطع نشود نیاز است، سازمان ها، نهادها و مراکز خدمات رسان و شرکت ها مصرف برق خود را با استقاده از مولد دیزل ژنراتور به صفر برسانند و ناترازی انرژی در کشور کاهش پیدا کند.
اسلامی خاطرنشان کرد: انه در این رزمایش تمامی مراکز آمادگی لازم را در مراکز داشتند، با قطع برق، دیزل ژنراتور آنها در مدار قرار گرفت و میزان مصرف برق مراکز در شبکه به صفر رسید.
وی تصریح کرد: اگر دستگاه ها، سازمان ها و سایر مراکز خدمت رسان دیزل ژنراتور خود را به مدار وارد کنند در طول ۲۴ ساعت ۲۰ مگاوات برق صرفه جویی می شود.
شرکت توزیع برق شمال استان کرمان وظیفه تامین و توزیع برق مطمئن و پایدار برای هفت شهرستان شمال استان را برعهده دارد.