به گزارش اقتصادانرژی به نقل از مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، در هفته گذشته تابلوهای هفتگانه بورس انرژی در مجموع میزبان ۳۶۲ معامله به ارزش بیش از ۲۱ هزار و ۳۰۳ میلیارد ریال بودند.
معاملات رینگ داخلی در هفته گذشته به ۷ هزار و ۹۸۴ میلیارد ریال بالغ شد که بیانگر سه هزار و ۴۶۹ میلیارد ریال افزایش نسبت به هفته معاملاتی منتهی به ۱۷ خرداد بود. ارزش معاملات رینگ بینالملل بورس انرژی ایران نیز از ۱۰ هزار و ۵۰۵ میلیارد ریال در هفته قبلتر به بیش از ۱۲ هزار و ۳۷۱ میلیارد ریال رسید.
در هفتهای که گذشت ۹۷.۲۹ درصد از معاملات به بازار فیزیکی اختصاص داشت و به این ترتیب از دادوستد ۱۲۱ هزار و ۱۳۱ تن فرآورده هیدروکربوری در این بازار بیش از ۲۰ هزار و ۳۵۵ میلیارد ریال حاصل شد. همچنین از معامله ۱۹۹ میلیون و ۵۰۷ هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت برق در بازار فیزیکی، معاملاتی به ارزش ۲۰۵ میلیارد ریال به ثبت رسید.
در هفته معاملاتی منتهی به ۲۴ خرداد، بازار برق نیز میزبان معامله بیش از ۷۲ میلیون و ۹۳۴ هزار کیلووات ساعت برق به ارزش ۴۲۵ میلیارد و ۳۴۵ میلیون ریال بود.
گفتنی است در سه روز معاملاتی گواهی سپرده نفت خام و میعانات گازی نیز شش هزار و ۴۰۰ گواهی دستبهدست شد که ارزشی نزدیک به ۱۵۳ میلیارد ریال را رقم زد.
در چهارمین هفته سومین ماه سال، همچنین ۱۴ قرارداد آتی منعقد شد که ارزشی بیش از ۶۰۷ میلیون ریال را به خود اختصاص داد. تابلوی اوراق گواهی ظرفیت نیز در این هفته میزبان دادوستد ۲ هزار و ۱۷۲ ورقه به ارزش ۱۶۰ میلیارد ریال بود.
در هفته منتهی به ۲۴ خرداد «آیزوریسایکل» با داد و ستدهایی به ارزش بیش از یک هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال صدرنشین معاملات رینگ داخلی بورس انرژی شد؛ «حلال ۴۰۲»، «نفتا»، «برش پنتان» و «متانول» در جایگاههای بعدی جدول کالاهای برتر معاملهشده در این رینگ قرار گرفتند.
در رینگ بینالملل «نفتای کامل» با بیش از شش هزار میلیارد ریال دادد و ستد، بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و «تهمانده برج تقطیر»، «گاز مایع»، «بوتان» و «رافینیت» نیز میزان قابل توجهی از ارزش معاملات را به ثبت رساندند.
گازرسانی به بخش خانگی همچنان اولویت شرکت ملی گاز ایران
به گزارش اقتصاد انرژی، گازرسانی به نیروگاههای کشور در سال جاری در شرایطی ادامه دارد که میانگین دمای هوا نسبت...