به گزارش اقتصادانرژی به نقل از شرکت مدیریت برق ایران آقای مهدی درفشیان مدیر مرکز مدیریت بار و انرژی کشور گفت: سال گذشته با همه محدودیتهایی که در حوزه برق و گاز وجود داشت و ناترازیهایی که همچنان پابرجاست، توانستیم ۷ درصد برق بیشتری به نسبت سال ۱۴۰۰ به صنایع تحویل دهیم. در واقع این رشد مصرف در کنار ثبات برنامه مدیریت مصرف نسبت به گذشته، از مدیریت مصرف کمتر صنایع و برق رسانی بیشتر به این بخش حکایت دارد.
درفشیان بیان کرد: سال گذشته تا پایان تابستان، ۵۸ درصد از برنامه اولیهای که با وزارت صمت تفاهم کردیم اجرا شد و ۴۲ درصد از آن اجرا نشد که به معنای گشایش در برنامه و برق رسانی بیشتر است و امسال نیز این موضوع برقرار خواهد بود.
مدیر مطالعات و پایش سیستمهای گسترده در خصوص یکی از تفاوتهای برنامه امسال با سال گذشته گفت : امسال با توجه به تجربیات ما، شرکتهای برق منطقه ای، صنایع و وزارت صنعت معدن و تجارت ، برنامه ریزیهای لازم را به صورت بهینه و ۲ تا ۳ ماه زودتر تدوین کردیم. امسال با صنایع مختلف (آلومینیوم، فولاد، سیمان و …) از نزدیک مذاکره کردیم تا با محدودیتها و نیازهای آنها بیشتر و بهتر آشنا شویم.
وی افزود : با توجه به این دادهها همکاران ما از انواع خطوط تولید، تکنولوژیهای به کار رفته، محصولات و قیود مهم صنایع بانک اطلاعاتی جامع و دقیقی تهیه کردند تا ضریب خطای برنامه را بتوانیم به کمترین میزان ممکن برسانیم.
درفشیان در پایان گفت: امسال از ۱۰۰ درصد برنامه مدیریت مصرف، ۸۲ درصد به برنامههایی مربوط میشود که صنایع میتوانند با ظرفیت ۴۰ تا ۸۰ درصد کار کنند. یعنی اگر صنعتی ۱۰۰ مگاوات برق نیاز دارد، ما در بازه اوج مصرف روز که بیشترین محدودیت را داریم، ۴۰ تا ۸۰ مگاوات برق تامین خواهیم کرد و در نیمه شب هم از ساعت ۱۲ تا ۸ صبح در مصرف برق محدودیتی وجود ندارد از این رو صنایع به هیچ عنوان تعطیل نخواهند شد.