اقتصاد انرژی

صفحه ما در رسانه های اجتماعی

پنج‌شنبه 2 مرداد 1404
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
خانه انرژی های نو
https://eghtesadenergyonline.ir/?p=34640

دهقانی در نشست شورای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم:
نقش مردم در عرصه فناوری با نگرش یکپارچه به نوآوری‌های اجتماعی پررنگ می شود

2 مرداد 1402 ساعت 12:16
دهقانی در نشست شورای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم:نقش مردم در عرصه فناوری با نگرش یکپارچه به نوآوری‌های اجتماعی پررنگ می شود

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تاکید بر اینکه شرکت‌های خلاق و فناوری‌های نرم و فرهنگی، زمینه‌ساز پیوند اقتصاد دانش‌بنیان با متن جامعه هستند، گفت:معاونت علمی با نگرش یکپارچه به حوزه نوآوری‌های اجتماعی، نقش مردم در عرصه فناوری و دانش را پررنگ می کند.

به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از خبرگزاری ایرنا :

روح الله دهقانی فیروزآبادی در نشست شورای سند توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در سخنانی با بیان اینکه رویکرد معاونت علمی نسبت به حوزه فناوری‌های خلاق و فرهنگی، رویکردی قرارگاهی و هماهنگ‌کننده است، افزود: شاکله معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان به گونه‌ای پایه‌ریزی شده که در سه حوزه علم و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با رویکرد بسط نوآوری کمک می‌کند تا جریان‌های جدید نوآوری در کشور شکل گیرد.

نقش مردم در عرصه فناوری با نگرش یکپارچه به نوآوری‌های اجتماعی پررنگ می شود

وی با بیان این‌که نوآوری‌های اجتماعی با هدف پر کردن شکاف‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ناشی از نوآوری‌های فناورانه شکل گرفته است، ادامه داد: شکاف‌هایی که نوآوری‌های فناورانه در جامعه ایجاد کرد بسیار عمیق بود و این چالش که چگونه می‌توان نوآوری و فناوری را با جامعه و مردم پیوند زد، زمینه را برای شکل‌گیری مفهوم نوآوری‌های اجتماعی فراهم کرد.

دهقانی ادامه داد: در نوآوری‌های اجتماعی، بال نوآوری و خلاقیت پررنگ‌تر از بال فناوری است و بر همین اساس، خلأءها و شکاف‌های جامعه به کمک نوآوری‌های اجتماعی با نقش آفرین کردن مردم در عرصه اقتصاد، پر می‌شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور عنوان کرد: معاونت علمی با نگرشی یکپارچه به نوآوری فراگیر و مردمی توجه دارد و حوزه نوآوری‌های اجتماعی را طوری مورد توجه قرار می‌دهد که نقش مردم در عرصه فناوری و دانش پررنگ شود.

دهقانی با بیان اینکه شرکت‌های خلاق و فناوری‌های نرم و فرهنگی، زمینه‌ساز پیوند اقتصاد دانش‌بنیان با متن جامعه می‌شود، ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌هایی هستند که وجه فناوری در آنها عمیق‌تر، جدی‌تر و پررنگ‌تر است و شرکت‌های خلاق از عنصر خلاقیت و نوآوری نسبت به فناوری، بیش‌تر بهره می‌برند.

نقش مردم در عرصه فناوری با نگرش یکپارچه به نوآوری‌های اجتماعی پررنگ می شود

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، نقش ستاد توسعه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق را توسعه دادن جریان نوآوری اجتماعی با رویکرد قرارگاهی و هماهنگ‌کنندگی دانست و افزود: هزینه‌ها و فعالیت‌های ستاد باید معطوف به جریان هماهنگ‌کنندگی و زمینه‌سازی باشد و کار اجرایی و تولی‌گری بر عهده سایر دستگاه‌ها است.

وی گفت: شکل کار ستاد باید هماهنگ‌کنندگی باشد و در راستای توسعه صنایع خلاق و نوآوری‌های اجتماعی، باید همه ظرفیت‌ های استفاده نشده و ظرفیت‌هایی که در مسیر درستی قرارنگرفته‌اند در خدمت توسعه این حوزه قرار بگیرند.

دهقانی با اشاره به اهمیت بالای مالکیت فکری و ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود عنوان کرد: اقتصاد دانش‌بنیان شکل نمی‌گیرد مگر اینکه مفاهیم مالکیت فکری و ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود نهادینه شود. اساس و پایه اقتصاد دانش‌بنیان، مبتنی بر دارایی‌های نامشهود و مالکیت فکری است و این اقتصاد بدون این مفاهیم، جایگاه و معنای واقعی خود را پیدا نمی‌کند.

وی با بیان اینکه نیازمند یک سازوکار ویژه و جدید برای ارزیابی داراییها در یک اقتصاد مبتنی بر نوآوری و خلاقیت نیروی انسانی دانش آموخته و متخصص هستیم، ادامه داد: در برخی از نمونه‌های موفق شرکت‌های فناور دنیا، سهم دارایی‌های نامشهود از ۱۰۰درصد هم فراتر می‌رود به طوری‌که این شرکت‌ها حتی بدهی‌هایشان را از محل دارایی‌های نامشهود پرداخت می‌کنند.

ضرورت کسب سهم یک درصدی ایران از اقتصاد خلاق
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان نیز در این نشست با اشاره به نقش هماهنگ‌کنندگی و پیونددهندگی این ستاد میان عناصر و بازیگران اصلی زیست‌بوم صنایع خلاق و فناوری‌های نرم، عنوان کرد: اقتصاد صنایع خلاق در دنیا، بخش مهم و عمده‌ای از اقتصاد کشورهای توسعه یافته را به خود اختصاص داده و گردش مالی بیش از دو هزار میلیارد دلار سهم این اقتصاد در دنیا است.

نقش مردم در عرصه فناوری با نگرش یکپارچه به نوآوری‌های اجتماعی پررنگ می شود

مسعود حسنلو با تاکید بر ضرورت کسب سهم یک درصدی ایران از این اقتصاد، عنوان کرد: وقتی از ضرورت حضور ایران در صنعت خلاق می‌گوییم و تلاش می‌کنیم سهمی از ظرفیت‌های این اقتصاد داشته باشیم، با توجه به سهم یک درصدی ایران از جمعیت دنیا، ظرفیت‌های بالقوه موجود در ایران و ظرفیت نیروی انسانی خارق‌العاده، منطقی است که سهمی حداقل یک درصد – معادل ۲۰ میلیارد دلار – به ایران اختصاص یابد.

وی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان، سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم و آیین‌نامه اجرایی توسعه زیست‌بوم خلاق به عنوان پشتوانه‌های قانونی و اجرایی توسعه صنایع خلاق در کشور عنوان کرد: دو بازوی شرکت‌های خلاق و خانه‌های خلاق و نوآوری، به توسعه اقتصاد صنایع خلاق کشور کمک می‌کنند به طوری که اکنون بیش از هزار و ۸۰۰ شرکت خلاق و ۱۰۴ خانه خلاق و نوآوری در زیست‌بوم صنایع خلاق کشور فعالیت دارند.

حسنلو، هدف از برگزاری نشست‌های ستاد راهبردی سند توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم را تحقق تکلیف قانونی محول شده سند برای اجرایی سازی راهبردهای مطرح شده دانست.

نقش مردم در عرصه فناوری با نگرش یکپارچه به نوآوری‌های اجتماعی پررنگ می شود

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان گفت: ذیل این سند، ۱۰ راهبرد اساسی تعریف شده است که ذیل این راهبردها، ۶۰ اقدام عملی طراحی شده است که با اصلاح، تدوین و تصویب این اقدام‌ها به کمک اعضای شورا و نقش آفرینی نهادها و بخش‌های مرتبط اهداف سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم به سوی اجرا و عملیاتی شدن پیش می‌رود.

وی ادامه داد: در این میان، ستاد نقش یک قرارگاه چابک و هم افزا را ایجاد می‌کند و با نقش آفرین کردن بخش خصوصی، نخبگان و دستگاه‌های متولی و اجرائی در قالب یک ستاد، زمینه را برای توسعه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم و فرهنگی فراهم خواهد کرد.

حسنلو از آغاز به کار فرآیند اجرایی «جایزه ملی نوآوری اجتماعی» به عنوان یکی از برنامه های مشخص شده در سند ملی توسعه فناوری های فرهنگی و نرم در تعامل با زیست بوم نوآوری اجتماعی و همه دستگاه های مرتبط خبر داد.

برچسب: دانش بنیان هانوآوری

مطالب مرتبط

10 برابر شدن قیمت برق و گاز حتمی است
نفت و گاز

10 برابر شدن قیمت برق و گاز حتمی است

توسط Dr.ehsan poori
30 اردیبهشت 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین رفتار ما این است که انرژی را زیاد مصرف می کنیم و تنها کشوری هستیم...

مصرف برق کشور از ۶۳ هزار مگاوات فراتر رفت
آب و برق

مصرف برق کشور از ۶۳ هزار مگاوات فراتر رفت

توسط Dr.ehsan poori
30 اردیبهشت 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین مصرف برق کشور روز گذشته در ساعت ۱۲ و ۲۱ دقیقه به ۶۳ هزار و...

نوشته بعدی
مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یادداشت

آرشیو
بنزین؛ جایی که ناترازی، نشانه‌ای از غفلت استراتژیک شد
برق قاچاق برای استخراج‌کنندگان، خاموشی برای مصرف‌کنندگان؛ دلایل ناترازی برق در تابستان ۱۴۰۴
سند ملی راهبرد انرژی؛ از سیاست‌گذاری کلی تا چالش‌های عملیاتی

آخرین اخبار

بررسی انواع سامانه‌های گرمایشی فضای باز و صنعتی؛ بخاری برقی تابشی و گرمایش تابشی گرماتاب

طلای 18 عیار زیر ذره‌بین/بازگشت قیمت طلا به کانال 6.400.000 میلیون تومان

وزارت راه در حال بررسی پیشنهاد افزایش قیمت بلیت قطار

زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد

بزرگترین قرارداد زندگی عارف آقاسی!

حذف کارت سوخت تکذیب شد

قالیباف همچنان رئیس مجلس ماند

پست جنجالی رونالدو اینترنت را منفجر کرد!

صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان در انتظار مصوبه مجلس

بنزین روی کارت بانکی؛ گام اول برای اصلاح بزرگ

ثبت روزانه ۱۶ هزار قرارداد رایگان در سامانه خودنویس

ایران در رده هفتم فوتبال باشگاهی بانوان آسیا

وزیر صمت: دولت سهام خودروسازان را واگذار می‌کند

جزئیات تازه از مرگ خواهران بلاگر

ابطال تصمیم وزارت اقتصاد درباره سقف کارت به کارت

همۀ مادران روستاییِ دارای ۳ فرزند و بیشتر امسال رایگان بیمه می‌شوند

مشکل نرم‌افزاری «برق من» رفع شد

وزیر نیرو: ماینرها را جریمه می‌کنیم اما پول جریمه را با ماینینگ در می‌آورند/سرعت رشد مصرف بسیار بیشتر از رشد تولید شده

اظهارنظر دبیر کانون صرافان ارز درباره قیمت دلار

تذکر دیوان عدالت اداری درباره وام مسکن مجردها

  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • RSS
  • آرشیو
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی

تمامی حقوق پایگاه خبری اقتصاد انرژی محفوظ است