اوپک ۲۶ مه امسال (پنجم خردادماه) کارگاهی ویژه در زمینه انرژی و فناوری اطلاعات برگزار میکند.
به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از دبیرخانه اوپک، دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) ۲۱ سپتامبر (پنجم خردادماه) سومین کارگاه آموزشی انرژی و فناوری اطلاعات را از طریق ویدیوکنفرانس برگزار میکند.
هدف از این کارگاه، گفتوگو و تبادل اطلاعات درباره مسائل کلیدی فناوری انرژی و مسائل مرتبط با آن است. رویداد امسال برنامه گستردهای از مسائلی مانند فرآوردههای پتروشیمی و فناوریهای نوظهور مرتبط با آن، دیجیتالی شدن بخش انرژی و پیشرفتهای فناوری بلاکچین و فناوری ارتباطات است.
تعدادی از کارشناسان صنعتی کشورهای عضو اوپک، دیگر کشورهای تولیدکننده و مصرفکننده نفت، سازمانهای بینالمللی و شرکتهای پیشرو جهانی برای شرکت در این کارگاه دعوت میشوند.
محمد سانوسی بارکیندو، دبیرکل اوپک با تأکید بر اهمیت این کارگاه گفت: فناوری اطلاعات نقش مهمی در صنعت انرژی، بهویژه بخش نفت دارد.
وی افزود: بخش نفت همواره برای افزایش کارآیی و اثربخشی فعالیتهای این صنعت – مانند استخراج، اکتشاف و حملونقل – انعطافپذیر و سازگار با فناوریهای نوظهور است، در حقیقت، فناوری به بهبود استانداردهای صنعت نفت کمک کرده و سبب افزایش اعتبار محیط زیستی این صنعت شده است.
دبیرکل اوپک افزود: نقش پیشرو فناوری در حوزه انرژی، دبیرخانه را بر آن داشته است که برای مطالعه روی این حوزه در حال پیشرفت، از جمله در چشمانداز جهانی نفت (WOO) که به بررسی چشماندازهای بلندمدت صنعت میپردازد، سرمایهگذاری کند.
این رویداد که اکنون به بخش سوم خود رسیده است، بخشی از برنامه تحقیقاتی دبیرخانه اوپک است که در آن کارگاهها و نشستهای فنی برگزار میشود و بهعنوان محلی برای گفتوگو و تبادل اطلاعات درباره مهمترین مسائل صنعت انرژی عمل میکند.
در دوره پیشین این رویداد در سال ۲۰۲۰، بیش از ۲۰۰ شرکتکننده به نمایندگی از کشورهای عضو اوپک، کشورهای صنعتی، نهادهای دولتی و تحقیقاتی شرکت کردند.