به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از خبرگزاری ایرنا :
علیرضا فخاری : در سال های اخیر بدلیل خشکسالی و گرما مصرف انرژی از جمله برق و آب در تهران و سایر کلانشهرها افزایش چشمگیری داشته که اجرای طرح تغییر ساعت کاری ادارات از ۶ صبح تا ۱۳ در مدیریت مصرف انرژی بسیار اثر گذار بود.
وی افزود: این طرح موجب شد که در زمان اوج مصرف کارکنان ادارات از محل کار خارج و طبق گزارشات انجام شده کارکنانی هم که در دستگاه ها بعد از ساعت کاری حضور داشتند از مولدهای خورشیدی استفاده کردند و همچنین اداراتی که پرمصرف شناخته شدند نسبت به قطع برق اقدام شد.
استاندار تهران ادامه داد: طبق بازدیدهای میدانی از ادارات، بالای ۹۰ درصد از دستگاه ها با حداقل مصرف اوج گرما را مدیریت کرده ولی از ۱۵ شهریورماه ساعت کاری ادارات به روال گذشته باز می گردد.
وی در خصوص اجرای طرح شناورسازی ساعت کاری ادارات از اول مهرماه نیز گفت: جلسات متعددی در شورای ترافیک استانداری برگزار شده که از مهرماه به لحاظ مدیریت ترافیک طرح شناورسازی ساعت کاری ادارات اجرا خواهد شد و امسال تلاش کردیم یک تناسبی بین ساعت کاری ادارات با مراکز آموزشی ایجاد کنیم و به نوعی تقسیم ترافیک شده و کارکنان در یک ساعت مشخص و همچنین دانش آموزان و دانشجویان نیز در یک ساعت مشخص به محل کار و تحصیل بروند.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: سیستم حمل و نقل عمومی پایتخت از جمله ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی تقویت خواهد شد و از شهروندان تهرانی درخواست داریم برای رفتن به محل کار و تحصیل تا جایی که می توانند از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
به گفته وی، مدیریت ترافیک شهری پایتخت نیازمند عزم جدی دولت و مدیریت شهری است و همه در یک مسیر قرار داریم تا بتوانیم ترافیک پایتخت را در زمان شلوغی مدیریت کنیم.
فخاری یادآور شد: ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از فرسودگی چندین ساله برخوردار است که به همت وزارت صمت تلاش شده که اتوبوس و تاکسی های جدید به این ناوگان تزریق شود و در مهرماه نیز پیش بینی شده حداقل ۱۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان تزریق شود.