به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از خبرگزاری ایرنا :
دانشآموزان نسل بعدی تصمیمگیران و متخصصان هستند. تشویق آنان به تفکر علمی میتواند زمینه ساز خلاقیت و نوآوری شود. آموزش دانشآموزان به استفاده از روشها، نوآوریها و ابتکارات جدید در حل مسائل روزمره، تفکر انتقادی، خلاقیت و نوآوری در دانش آموزان را تقویت میکند.
با تشویق دانشآموزان به توجه به محیط زندگی و حل مسائل از طریق تفکر علمی، میتوان نسلی خلاق و کارآفرین تربیت کرد که نوید بخش آینده بهتری خواهد بود. نوآوریهای مردمی به دنبال روشهای بومی و ساده و مردمی برای رفع چالشها و مشکلات موجود است.
این نوآوری نه تنها از طریق ارائه راهحل، بلکه از طریق شکل دادن یک حرکت و تلاش دسته جمعی، اهمیت توجه به مشکلات محلی و حل آن را از طریق راهکارهای علمی یادآور میشود، به عبارتی نقش علم در زندگی روزمره را در عمل نشان میدهد.
رویداد دانشآموزی ایده های نوآورانه برای حل مسائل روزمره زندگی با توجه به گروه مخاطبان دانشآموزان و مفهوم نوآوری مردمی به دنبال تشویق دانش آموزان به تفکر برای حل علمی مسائل روزمره زندگی است.
در این رویداد از دانش آموزان دعوت شده است ایده های نوآورانه برای حل مسائل روزمره زندگی ارائه دهند. پس از ارسال فراخوان و دریافت نوآوریها، یک نمایشگاه و رویدادی برای به نمایش ایده های نوآورانه دانشآموزان برپا می شود تا دانش آموزان یا با نمایش نسخههای اولیه از نوآوری خود، یا استفاده از کاغد دیواری، ماکت یا حتی ارائه الکترونیکی، ایده های نوآورانه خود را معرفی کنند. داوران با ارزیابی نوآوریهای ارسال شده، به سه نوآوری برتر جوایزی اعطا میکنند.
همچنین به تمام شرکتکنندگان تقدیرنامه اهدا می شود تا بدانند هر ایدهای مهم است و ارزش قدردانی دارد، از ایده های نوآورانه برتر حمایت میشود تا در صورت امکان بتوانند ایده خود را در سطح وسیعتر اجرا کنند.
مخاطبان این رویداد دانشآموزان دوره اول و دوم متوسطه هستند. دانشآموزان میتوانند ایده نوآورانه خود را که به حل مسائل روزمره زندگی کمک میکند را به شیوه های مختلف؛ مانند فیلم یکدقیقهای، گزارش، پژوهش، طراحی، آزمایش یا هر روش نوآورانهای که بتوانند ایده خود را منتقل کنند را از طریق پایگاه اطلاعرسانی www. ngiiran.com یا ایمیل ngiiran1402@gmail.com ارسال کنند.
براساس اعلام انجمن ترویج علم، برای شرکت در این رویداد تکمیل اطلاعات زیر و ارسال آنها از طریق تارنما یا ایمیل تا تاریخ ۱۶ آبان ضروری است. علاقمندان با مراجعه به این پایگاه اطلاعرسانی ضمن ارائه اطلاعات خود باید عنوان ایده نوآورانه خود را بیان کرده و توضیح مختصر در خصوص ایده نوآورانه بدهند. همچنین بیان کنند که این ایده در چه مواردی کاربرد دارد و چالشها و مشکلات خود را در ساخت و بکارگیری این نوآوری را توضیح دهند.