به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از خبرگزاری ایرنا :
برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانش آموزی در پارک فناوری پردیس یکی از برنامه های پارک در هفته پژوهش و فناوری است.
این نمایشگاه در ۷ حوزه شیمی و مواد نوترکیب، برق و الکترونیک، برنامه نویسی و هوش مصنوعی، مکانیک و ابزار دقیق، رباتیک، سلامت و درمان و صنایع نرم، خلاق و فرهنگی از جمله گیم و انیمیشن، تولید محتوا و… برپا میشود.
اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانش آموزی روز چهارشنبه ۲۹ آذرماه با حضور دانشآموزان در پارک فناوری پردیس برگزار میشود.
برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشآموزی در پارک فناوری پردیس
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، تورهای فناوری در بخش دانشجویی و دانشآموزی نیز در پارک فناوری پردیس برگزار می شود. بازدید از موزه علوم، بازدید از موزه هوانوردی و آزمایشهای علمی از برنامه های بازدید دانش آموزی است. آشنایی با زیست بوم فناوری و نوآوری، معرفی پارک فناوری پردیس، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان و بازدید از شرکت های عضو پارک نیز از جمله برنامه های بازدید دانشجویی است.
برگزاری کارگاه تجاری سازی یافتههای پژوهشی، کارگاه ایده یابی و خلاقیت، آشنایی با مدل کسب و کار و راههای حفاظت از فناوری های نوین، از کارگاه هایی است که در هفته پژوهش و فناوری در پارک فناوری پردیس برگزار می شود. مشاورههای عمومی و تخصصی برای دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهها نیز در این هفته برگزار میشود.
اختتامیه طرح توانمندسازی صدف ویژه ناحیه نوآوری پردیس، اختتامیه بوت کمپ تخصصی مکانیک و رونمایی از کتابهای تولید شده در انتشارات پارک فناوری پردیس از دیگر برنامه های هفته پژوهش و فناوری پارک فناوری پردیس خواهد بود.
پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین پارک فناوری کشور در سال ۱۳۸۰ تاسیس شد. تاکنون بیش از ۴۰۰ واحد فناور و دانشبنیان در حوزههای فناوریهای پیشرفته همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیستفناوری، فناوری نانو، مواد جدید، مکانیک و اتوماسیون به عضویت پذیرفته شدهاند. پردیس نوآوری، دانش، کارآفرینی و فاز ۴ پارک، در کنار دانشگاه ناحیه نوآوری پردیس، بخشهای مختلفی از فازهای توسعه ای پارک فناوری پردیس هستند که با افق توسعه ۱۰۰۰ هکتاری، «ناحیه نوآوری پردیس» را شکل خواهند داد.