به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از خبرگزاری ایرنا :
«محمود محمودی» : همه دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون خدمات کشوری در این استان، موظفند از ابتدای سال ۱۴۰۳ پنج درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر و پاک، تامین و در طول مدت چهار سال تا ۲۰ درصد (سالانه پنج واحد درصد) افزایش دهند.
وی بیان کرد: در راستای اجرای وظایف قانونی وزارت نیرو در زمینه توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر و پاک و با هدف اجرای ماده (۸) مصوبات شورای عالی انرژی کشور، تمام دستگاههای اجرایی موضوع ماده(۵) قانون خدمات کشوری مکلفند سالانه پنج درصد مصرف انرژی الکتریکی خود را تا رسیدن به سهم ۲۰ درصد مصرف سال از طریق انرژیهای تجدیدپذیر و پاک تامین کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: به منظور اجرایی شدن مصوبه فوق الذکر، رویه اجرایی تامین حداقل ۲۰ درصد برق مصرفی مشترکان مشمول از طریق انرژیهای تجدیدپذیر و پاک توسط وزیر نیرو ابلاغ شده است.
محمودی اظهار کرد: در صورت رعایت نشدن این موضوع از سوی مشترکان مشمول، انرژی مازاد مصرفی بر اساس حداکثر نرخ تابلوی برق سبز بورس انرژی در ماه قبل از صدور صورتحساب مشترکان، در قبض برق آنها محاسبه میشود.
وی گفت: تامین تمام و یا بخشی از برق مصرفی مشترکان مشمول به یکی از روشها شامل ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر و پاک با اخذ مجوزهای لازم برای هریک از ساختمانهای مشترکان مشمول و یا به صورت تجمیعی برای چندین ساختمان مشترکان مشمول، خریداری از تابلوی برق سبز، به صورت فیزیکی یا گواهی برق تجدیدپذیر و انعقاد قرارداد ۲ جانبه با نیروگاه تجدیدپذیر در چارچوب قوانین و مقررات جاری، امکان پذیر است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت دارای بیش از ۸۰۰ هزار مشترک برق است.