محمد رمضانی در جریان بازدید از روند ساخت واحدهای جدید نیروگاه طرشت با اشاره به قدمت ۶۰ساله این مجموعه نیروگاهی، افزود: نیروگاه طرشت با برخورداری از چهار واحد بخار آلستوم با ظرفیت نامی ۵۰ مگاوات و سیستم خنککن برج تر برای تأمین برق تهران در دهه ۳۰ شمسی احداث شده است.
وی ادامه داد: باتوجهبه قدمت بالا، راندمان پایین (حدود ۲۰ درصد) و حجم بالای آب مصرفی (بالغ بر سه هزار مترمکعب در روز) واحدهای بخار قدیمی، جایگزینی ۱۴ واحد موتور گازسوز با ظرفیت نامی هر واحد ۴.۳ مگاوات با راندمان ۴۵ درصد و بازنشسته کردن واحدهای فعلی در دستور کار شرکت مادرتخصصی برق حرارتی قرار گرفته است.
رمضانی با اشاره به اینکه ظرفیت واحدهای جدید مجموعاً بیش از ۶۰ مگاوات خواهد بود، عنوان کرد: بر اساس برنامهریزی صورتگرفته ۶ واحد جدید این نیروگاه تا قبل از پیک تابستان سال آینده بهمرور وارد مدار خواهند شد.
معاون توسعه طرحهای شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با بیان اینکه ایستگاه گاز و ترانسها وارد سایت پروژه شده و عملیات ساختمانی در حال انجام است، ادامه داد: پس از عبور از پیک تابستان سال آینده، عملیات مربوط به جانمایی و نصب هشت واحد جدید این نیروگاه نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی بازنشسته کردن نیروگاههای قدیمی و نوسازی واحدهای تولید برق حرارتی را یکی از رسالتهای این شرکت مادرتخصصی برشمرد و گفت: اجرای این مهم یک گام اثربخش در راستای جمعآوری واحدهای قدیمی و انجام نوسازی در نیروگاههای فرسوده کشور است.