به گزارش اقتصاد انرژی ؛سیاوش ملکی فر در مراسم امضای توافقنامه صندوق نوآوری و کانون مدیریت مالکیت فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری که امروز در حاشیه رویداد مالکیت فکری در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: یکی از خدمات صندوق ارائه خدمات توانمندسازی است که در قالب کمک بالاعوض و تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان اعطا میشود.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به عدم آگاهی کامل شرکتهای دانش بنیان در حوزههای مربوط به مالکیت فکری گفت: بسیاری از شرکتهای دانش بنیان نمیدانند اساساً چه داراییهای فکری دارند و یا نمیدانند چطور از آن محافظت کنند و یا بعضاً با نحوه حفاظت از داراییهای فکری خود در خارج از کشور آشنایی ندارند و به همین خاطر تصمیم گرفتیم برای رفع ابهام شرکتها در حوزه مالکیت فکری همکاری مشترکی با کانون مدیریت مالکیت فکری داشته باشیم.
ملکی فر با اعلام اینکه صندوق در حوزه مالکیت فکری ۱۳ و ۱۴ خدمت به شرکتهای دانش بنیان ارائه میدهد، خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از دوباره کاری و تقویت منابع هماهنگیهایی را با این کانون صورت دادیم تا خدمات بهتری به شرکتها ارائه شود.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: در توافق نامهای که امروز با این کانون به امضا رساندیم در ۵ حوزه ثبت اختراع، نشان تجاری، ثبت پتنت، طرح صنعتی در خارج از کشور و … خدمات به صورت مشترک و هماهنگ ارائه میشود.
در این رویداد همچنین از سامانه دانا (سامانه مشاوره آنلاین مالکیت فکری) رونمایی شد. دکتر میترا امین لو مدیر کانون مدیریت مالکیت فکری معاونت علمی در این باره گفت: این خدمات مشترک در قالب این سامانه که از امروز فعال خواهد شد، ارائه میشود.
وی ضمن بیان این مطلب که این سامانه خدمات رایگان مالکیت فکری را در ۱۶ حوره به متقاضیان ارائه میدهد، گفت: در حال حاضر ۵۰ متخصص حوزه مالکیت فکری در این سامانه آماده مشاوره به متقاضیان هستند.
منبع : مهر