محمدرضا کاظم پور، مدیرعامل شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز درهانجیر در خصوص نقش معادن در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی، در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه فرصتهای سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران به خبرنگاران، اظهار کرد: نقش معادن و صنایع معدنی در اقصاد کشور منحصر به مشارکت در افزایش تولید ناخالص داخلی و رشد اقتصادی نیست، بلکه سهم معناداری نیز در ایجاد فرصتهای شغلی و کاهش فقر در کشور دارد.
وی افزود: صنعت معدن یکی از محرکهای مهم در اقتصاد جهانی و یک جایگاه اولیه در زنجیره تامین منابع مورد نياز بسياری از صنايع است که باید بیش از پیش مد نظر کارگزارن نظام قرار گیرد.
این کارشناس ارشد معادن در استان یزد یکی از کلیدهای اصلی برای دستیابی به آینده امید بخش را استفاده راهبردی از ظرفیت معادن و شناخت فرصتهای شغلی موثر در این حوزه دانست و گفت: نقش معدن و صنایع معدنی در اقتصاد کشورها میتواند در تامین اهداف توسعه پایدار جهان نیز کمک کند.
کاظم پور با اشاره به اهمیت برگزاری رویدادها و نمایشگاههای معرفی فرصتهای شغلی حوزه معدن و معدنکاری را مناسب دانست و تصریح کرد: اگرچه توسعه مواد معدنی عامل مهمی برای رشد اقتصادی است، اما اگر با برنامهریزی دقیق و مدون انجام شود، می¬تواند عامل توسعه دهنده رشد اجتماعی در کشورهای در حال توسعه نیز باشد.
وی در ادامه به ظرفیتهای استان یزد در حوزه معادن مختلف اشاره و تأکید کرد: توجه به افزایش بهرهوری ظرفیتهای معدنی از جمله الزاماتی است که باید مد نظر مدیران و دستاندرکاران این حوزه قرار گیرد.
مدیرعامل معدن سنگ آهن آریز D19، استفاده از ظرفیت نخبگان و جوانان را یکی از موثرترین راهکارهای توسعه صنعت معدنی در کشور عنوان و تأکید کرد: معادن از جمله فرصتهای عالی برای تقویت کننده و ایمنسازی اقتصاد ایران است که باید درست و به جا از آن استفاده شود.
چالشهای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در ایران
ایران نیز با برخورداری از پتانسیلهای فراوان انرژیهای تجدیدپذیر مانند: خورشید، باد و زیست توده، موقعیت بسیار مناسبی برای توسعه...