به گزارش اقتصاد انرژی از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، ناصر اسکندری با تاکید بر اینکه حداکثر تولید روز گذشته به 46 هزار و 294 مگاوات رسیده بود، افزود: حدود 94 درصد از انرژی تولیدی در این روز توسط نیروگاههای حرارتی تامین شده است.
وی با اشاره به اینکه قابلیت تولید نیروگاههای حرارتی (بدون دیزل و مقیاسکوچک) به 45 هزار و 760 مگاوات رسیده است، افزود: به منظور کاهش وقوع خاموشیها، جبران کمبود کسری تولید سایر نیروگاهها و افزایش مصرف رخ داده، میزان تولید نیروگاههای حرارتی از ابتدای سال تاکنون حدود 25 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
اسکندری یادآور شد: میانگین تولید برق نیروگاههای حرارتی در فروردینماه هشت هزار مگاوات و طی اردیبهشت ماه پنج هزار مگاوات نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
وی به تشریح آخرین وضعیت تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشور پرداخت و گفت: برای این دوره از فصل تعمیرات واحدهای تولید برق حرارتی حدود 91 هزار مگاوات برنامه مدون پیشبینی شده بود که تاکنون بیش از 78 هزار مگاوات از این برنامه انجام شده است.
معاون راهبری تولید شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با اشاره به پیشرفت 86 درصدی برنامه تعمیرات نیروگاههای سراسر کشور، گفت: این اقدامات شامل تعمیرات اساسی واحدهای بخار و گازی، مسیر داغ و اتاق احتراق واحدهای گازی و تعمیرات دورهای واحدهای بخار است.
اسکندری تاکید کرد: در حال حاضر بخش اصلی برنامه تعمیراتی امسال در قالب تعمیرات اساسی واحدهای گازی و بخاری و همچنین مسیر داغ واحدهای گازی به پایان رسیده و موارد باقی مانده عمدتا مربوط به تعمیرات دورهای واحدهای بخار و اتاق احتراق واحدهای گازی است.
وی با تاکید بر اینکه در اجرای برنامه تعمیرات نیروگاهها تاخیری وجود ندارد، گفت: براساس برنامهریزی صورت گرفته تا انتهای خردادماه با تجمیع و یا حذف برخی از فعالیتهای باقیمانده حدود سه هزار و 700 مگاوات از برنامه تعمیرات انجام و وارد مدار خواهند شد تا پرونده تعمیرات نیروگاههای کشور برای دوره اوج بار امسال بسته شود و این واحدها برای تامین پایدار برق مصرفکنندگان با تمام توان در مدار تولید باشند.