به گزارش اقتصاد انرژی و به نقل از سرویس ترجمه شفقنا اقتصادی ، قیمت نفت روز پنجشنبه کاهش یافت زیرا افزایش موارد COVID-19 در چین امیدها برای بهبود تقاضای سوخت برای بزرگترین واردکننده نفت خام جهان را کمرنگ کرد.
بهای معاملات آتی برنت در فوریه با ۲۶ سنت یا ۰.۳ درصد کاهش به ۸۳.۰۰ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که نفت خام آمریکا با ۲۶ سنت یا ۰.۳ درصد کاهش به ۷۸.۷۰ دلار در هر بشکه رسید.
مقیاس آخرین شیوع و تردیدها در مورد داده های رسمی، برخی کشورها را بر آن داشت تا قوانین سفر جدیدی را برای بازدیدکنندگان چینی وضع کنند، حتی در شرایطی که چین شروع به برچیدن سخت ترین قرنطینه کرونا در جهان کرده است.
جون رونگ یپ، استراتژیست بازار در IG گفت: عدم شفافیت در مورد وضعیت ویروس در چین باعث ایجاد برخی قوانین سفر جدید از کشورهای مختلف شده است که می تواند به عنوان نوعی کاهش دهنده خوش بینی قبلی باشد.
با رفتن به سال ۲۰۲۳، احتمال بازگشت قیمت نفت وجود دارد، اما همچنان به سرعت بازگشایی چین و اینکه آیا فعالان بازار برای ریسکهای رشد بهعنوان مبادله با سیاستهای سختتر بانک مرکزی قیمتگذاری کردهاند، خلاصه میشود.
بازارهای نفت نیز تحت تأثیر انتظارات افزایش نرخ بهره دیگر ایالات متحده در ایالات متحده قرار گرفتند، زیرا فدرال رزرو تلاش می کند افزایش قیمت ها را در بازار کار محدود کند.
به گفته منابع بازار با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۲۳ دسامبر، کمتر از حد انتظار، حدود ۱.۳ میلیون بشکه کاهش یافت. بر اساس برآوردهای تحلیلگران، این در مقایسه با تخمین های کاهش ۱.۵ میلیون بشکه ای است. دولت ایالات متحده آمار هفتگی خود را در ساعت ۱۰:۳۰ صبح روز پنجشنبه به وقت شرقی اعلام خواهد کرد.
همچنین با توجه به قیمتها، اپراتور خط لوله TC Energy (NYSE:TRP) گفت که در حال کار برای راهاندازی مجدد بخشی از خط لوله کیستون است که پس از نشت در این ماه تعطیل شد.
با این حال، این در حالی است که یخ زدگی قطب شمال برخی از تأسیسات پالایش نفت را مجبور به خاموشی کرده است و از عرضه نفت خام پشتیبانی می کند.
پالایشگاه های نفت به افزایش فعالیت خود ادامه دادند، اما انتظار می رود بخشی از این بهبود تا ژانویه ادامه یابد. با این حال، بازارها از ممنوعیت ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بر صادرات نفت خام و فرآورده های نفتی از اول فوریه به مدت پنج ماه به کشورهایی که از سقف قیمتی غرب تبعیت می کنند، حمایت کردند.
آلمان گفت این ممنوعیت “هیچ اهمیت عملی” ندارد زیرا این کشور از بهار برای جایگزینی نفت روسیه و تضمین امنیت عرضه تلاش کرده است