به گزارش اقتصادانرژی، برآورد آنها فقط فهرست کشورها را ردیف نمیکند. تحقیقات جدید همچنین عواملی مانند مشکلات اجتماعی اقتصادی، رشد جمعیت، ثبات شبکههای انرژی و در دسترس بودن خدمات مراقبتهای بهداشتی را در نظر میگیرد.
این مطالعه نتیجهگیری میکند که مناطقی مانند افغانستان، پاپوآ در گینه نو و آمریکای مرکزی بیشترین خطر را از اثرات مخرب امواج گرما تجربه خواهند کرد. چین و اروپای مرکزی نیز آسیبپذیر هستند و جمعیت زیاد آنها تعداد نسبتاً زیادی از مردم را در معرض خطر قرار میدهد.
بر اساس برآورد محققان آنچه در آینده رخ خواهد داد احتمالاً بدتر از آنچه است که تا این لحظه دیدهایم.
متاسفانه کشورها فقط برای رویدادهایی که قبلا تجربهاش کردهاند، برنامهریزی میکنند. در صورتی که سیاستگذاران و دولتها باید برای رویدادهایی فراتر از پیش و به ویژه با روندهای ناشی از تغییرات اقلیمی آمادگی کسب کنند.
در تحقیق تازه، محققان از جدیدترین مدلهای آب و هوایی و دادههای جمعیت جهانی برای ارزیابیهای خود و همچنین روشی برای تعیین احتمال تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی که به عنوان آمار ارزش شدید شناخته میشود، استفاده کردند.
به گفته محققان، امواج گرمایی جدید آنقدر شدید خواهند که بود که توسط مدلهای پیشین قابل پیشبینی نیست و در ۳۱ درصد از ۱۳۶ منطقه تحت پوشش این مطالعه رخ خواهند داد.
تحمل دمای بالا نه تنها میتواند مستقیماً مردم را بکشد، بلکه زندگی روزمره و کار را بسیار دشوارتر میکند و از نظر کشاورزی میتواند ویرانگر باشد و اثرات مخربی مانند افزایش خطر آتش سوزی در جنگلها داشته باشد.
آمادگی میتواند تعداد مرگ و میرها را کاهش میدهد. این آمادگیها میتواند شامل خنککننده مکانها در محیطهای شهری، تغییر یا کاهش ساعات کار باشد.
به گفته محققان، کشورهای در حال توسعه کمترین احتمال را دارند که برنامههای جامع گرما را اجرا کنند.
این تحقیق در Nature Communications منتشر شده.