اقتصادانرژی و به نقل از ایسنا ؛ عبدالحمید عباس شیاری اظهار کرد: ممکن است برخی خانه ها با توجه به میزان مصرف و شرایط استفاده برق با نوسان یا افت ولتاژ مواجه شوند. این مساله به صورت نقطه ای و در خانه هایی که الگوی مصرف را رعایت نکرده و مصرف بیشتر از قرارداد داشته اند رخ می دهد.
وی افزود: در ساعات پیک در اثر افزایش بار مصرف و همزمانی مصرف بالا و گرما به دلیل استفاده از وسایل غیر ضروری، حجم بار ترانس بالا می رود و همین موضوع باعث افت ولتاژ و نوسان می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز ادامه داد: این موضوع در مناطق حاشیه ای ممکن است بیشتر رخ دهد زیرا شرایط استفاده از برق در این مناطق متفاوت است.
شیاری عنوان کرد: در مناطق حاشیه ای اهواز علی رغم اینکه شبکه برق را کوچه به کوچه و خیابان به خیابان ساماندهی کردیم اما به دلیل استفاده از برق های غیر مجاز، اتفاقاتی نظیر سوختن تجهیزات و افت ولتاژ و نوسان برق در شبکه رخ می دهد.
وی ادامه داد: افزایش بار مصرف به دلیل عدم رعایت الگوی مصرف و همچنین همزمانی مصرف بالا با گرمای هوا احتمال بروز حوادث در شبکه را بالا می برد و همین موضوع زمینه نوسان ولتاژ و افت ولتاژ شبکه را به دنبال دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز با اشاره به بحث کمبود برق در کشور و استان خوزستان گفت: در تلاش هستیم شبکه را مدیریت کنیم تا خاموشی ناشی از کمبود برق نداشته باشیم.
شیاری در پایان خاطرنشان کرد: غالب حوادثی که در شبکه رخ می دهد در ساعت های پیک است و عمدتا غیر مترقبه است اما اگر الگوی مصرف از سوی شهروندان رعایت شود قطعا این حوادث ناخواسته در شبکه برق اهواز کمتر خواهد شد.