به گزارش اقتصادانرژی و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ چین نسبت به سال گذشته سه برابر حجم ظرفیت خورشیدی خود بین ژانویه (دی) تا پایان آوریل (فروردین) پنل نصب کرده و در مسیر افزایش تعداد پنلهای نسبت به کل ایالات متحده است.
کاهش هزینهها در زنجیره تامین انرژی خورشیدی و افزایش مصرف برق در دومین اقتصاد جهان باعث افزایش تقاضا برای منبع انرژی پاک میشود. چین که علیرغم ناوگان عظیم انرژیهای تجدیدپذیر خود همچنان به شدت به زغال سنگ متکی است، قصد دارد توسعه خود را در این حوزه ادامه دهد تا به هدف خود برای رسیدن به کربن صفر تا سال ۲۰۶۰ دست یابد.
این کشور میتواند ۱۵۴ گیگاوات ظرفیت انرژی خورشیدی در سال جاری پنل نصب کند که از پیش بینی مجموع ۱۲۹ گیگاوات بیشتر است. بر اساس دادههای BNEF، ایالات متحده در ابتدای سال ۲۰۲۲ در مجموع ۱۴۴ گیگاوات پنل نصب کرده بود.
افزایش پنل و ظرفیت خورشیدی در چین به این معنی است که جهان در مسیر رسیدن به مجموع ۵۳۰۰ گیگاوات ظرفیت تا سال ۲۰۳۰ است.
چین در حال افزودن تولید متناوب انرژی باد و خورشید با سرعتی بسیار سریعتر از ذخیره انرژی است و نشانههایی وجود دارد که برخی از شبکهها در اواسط روز با انرژی بیشتر از ظرفیت خود مواجه شدهاند.
بنا بر اعلام دفتر همکاری فناوری سفارت ایران در پکن، ساخت انبوه نیروگاههای بادی و خورشیدی در مناطق دورافتاده بیابانی نیز توانایی خطوط برق را برای همگام شدن با یکدیگر آزمایش میکند. تولید انرژیهای تجدیدپذیر بیشتر از توان شبکه منجر به ایجاد محدودیت و کاهش شدید فعالیت در اواخر دهه ۲۰۱۰ شد.
با این حال، سازندگان پنلهای خورشیدی، نصب پنلهای جدید را در حدود ۱۵۰ گیگاوات در چین در سال جاری پیشبینی میکنند و احتمال افزایش آن را تا ۱۸۰ گیگاوات در صورت کاهش قیمت و افزایش تقاضا مطرح کردهاند.
چین اعلام کرد؛ این کشور احتمالاً امسال ۹۵ تا ۱۲۰ گیگاوات پنل نصب خواهد کرد که از رکورد ۸۷٫۴ گیگاواتی سال گذشته بیشتر است.
چگونه خسارتمان را از صنعت برق بگیریم؟
به گزارش اقتصاد انرژی، بیمه خسارت مشترکان از سال ۱۳۹۰ در قبوض برق لحاظ شده و با استناد به قانون...