به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از خبرگزاری ایرنا
روز سهشنبه در کارگروه اجرایی مدیریت جامع حوزههای آبخیز خراسان جنوبی که با حضور معاون عمرانی استاندار برگزار شد افزود: تمامی دستورالعملهای مربوطه هم توسط وزارت کشور ابلاغ شده است.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی از استانهای موفق در مدیریت جامع حوزههای آبخیز است، بیان کرد: رودخانه مهمترین منبع تامین آب شیرین در دنیا هستند و کمترین این آبها با سه دهم درصد در خاورمیانه است.
مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور عنوان کرد: در حال حاضر مهمترین مشکل دنیا کم آبی است که اگر به موضوع آب کم توجهی کنیم قطعا مرزهای ما خالی خواهد شد.
وی با اشاره به وجود هفت هزار و ۸۰۰ رشته قنات در خراسان جنوبی ادامه داد: یک تاریخ پشت سر این قنوات است و ما نمیتوانیم به آن در بحث مدیریت آب بیتوجهی کنیم.
فرامرز به عملکرد موفق مدیریت جامع حوزه آبخیز در چند سال گذشته اشاره کرد و گفت: با حداقل منابع بزرگترین اقدامات توسط مردم رقم خورده است و مردم هم راضی هستند.
وی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی باید از استانهای پیشروز در مدیریت جامع آبخیز باشد بیان کرد: خراسان جنوبی جزء چهار یا پنج استانهای کشور است که مرز مدیریت جامع آبخیز آن مشخص و عملا اعتبارات سند راهبردی آن پیشبینی میشود.
مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به اینکه مدیریت جامع آبخیر باید با همراهی همه دستگاهها انجام شود و موضوع چند بعدی است گفت: بیشترین سطح مدیریت حوزه آبخیز در خراسان جنوبی اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت مشارکت مردم در اجرای پروژههای مدیریت آبخیز تاکید کرد: باید با انسجام سازمانی در قالب کارگروه اجرایی فعالیت کنیم.
فرامرز افزود: امسال ۲ هزار و ۳۶۹ میلیارد تومان از محل تهاتر نفتی برای اجرای طرحهای آبخیزداری مبادله موافقتنامه داریم که سهم خراسان جنوبی ۳۰۰ میلیارد تومان است.