به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از خبرگزاری ایرنا :
ابولحسن عالی روز شنبه در بازدید از طرح های آبی این استان اظهار کرد: طرح جهاد آبرسانی در فاز نخست در ۳۹ روستا با پنج هزار و ۳۸ خانوار و جمعیت ۱۶ هزار و ۸۱۵ نفر عملیاتی شد و برخی از آنها نیز مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی بیان کرد: در فاز دوم نیز طرح جهاد آبرسانی استان بوشهر در ۱۱۲ روستا با ۱۷ هزار و ۵۵۷ خانوار و ۷۰ هزار و ۳۲۱ نفر جمعیت عملیاتی شده است.
عالی ادامه داد: پیش بینی میشود روستاهای استان با اتمام طرح جهاد آبرسانی شاهد برون رفت از مشکل دیرینه تنش آبی باشند.
وی اضافه کرد: در این راستا از همت و تلاش های جهادی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) برای بهبود وضعیت آبرسانی استان بوشهر کمال قدردانی و تشکر را داریم.
عالی ادامه داد: افزایش میزان پایداری آب، ارتقا سطح کمی و کیفی، کاهش هدررفت و تقویت فشار آب از مزیت های قابل توجه طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان بوشهر است.
وی گفت: هدف گذاری دولت سیزدهم برای اجرا طرح جهاد آبرسانی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار نشان از عزم مصمم برای رفع چالش کم آبی در مناطق محروم است که بدون تردید رضایت مندی بالای جامعه هدف را به دنبال دارد.
عالی افزود: در استان بوشهر به واسطه نزولات آسمان روستاها با چالشهای جدی برای تامین آب پایدار مواجه بود که اجرا طرح جهاد آبرسانی منجر به کاهش تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر شده است.
وی یادآور شد: خودکفایی وضعیت تامین آب استان بوشهر تا پایان دولت سیزدهم با به سرانجام رسیدن پروژه های آب شیرین کن به میزان چشمگیری افزایش پیدا میکند.
عالی تصریح کرد: کاهش سطح وابستگی تامین آب استان بوشهر به استان های همجوار یکی از رویکردهای راهبردی شرکت آبفا استان بوشهر است که برای رفع این وابستگی برنامه های متنوعی عملیاتی شده است.