به گزارش اقتصادانرژی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، سیدعلی آقازاده استاندار استان مرکزی در این آیین با اشاره به اینکه صنعت برق به عنوان صنعتی زیرساختی و استراتژیک، نقش مهمی در پیشرفت و توسعه جوامع امروزی و کشورهای در حال توسعه دارد، اظهار کرد: امروزه بدون حضور انرژی برق نمیتوان چشماندازی برای رشد و شکوفایی کشورها متصور شد.
وی افزود: امروز شاهد خدمت ارزشمند و مطلوب وزارت نیرو جهت اجرای طرح بهسازی شبكه برق روستاهاي كشور هستیم که در فاز اول این طرح 240 روستا با اعتباری بالغ بر 110 میلیارد تومان در طرح بهسازی شبکههای توزیع برق در دستور کار قرار گرفته است که امروز 20 روستای استان از خدمات این طرح بزرگ بهره مند خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: امسال از لحاظ تامین و توزیع برق در سال سختی با توجه به کاهش بازندگیها و افزایش قابل توجه مصرف برق هستیم.
بهرهمندی 2609 خانوار روستایی از طرح بهسازی شبكه توزیع برق در استان مرکزی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این آیین گفت: طرح جهادی بهسازی شبكه برق روستاهای كشور با هدف گذاری 10 هزار روستا برای سال 1400 در سطح كل كشور است که امروز در استان مرکزی 20 روستا با 2609 خانوار روستایی و جمعیت 7957 نفری ساکن در این روستاها از اقدامات این طرح بهرهمند خواهند شد.
محمد اله داد افزود: جابهجایی تيرهای برق از معابر روستایی، مقاومسازی پايهها، اصلاح ولتاژ مشتركان روستایی، اصلاح شبكه و رفع اتصالات سست شبكههای روستایی، اصلاح روشنایی معابر عمومی روستايی، اصلاح فرسودگی شبكه از جمله پايهها و سيمهای برق، بازآرایی و تعديل بار فيدرهای فشار ضعيف شبكههای روستایی و اصلاح انشعابات، از جمله اقداماتی است که در راستای اجرای این پروژه بزرگ عملیاتی و اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: استان مرکزی دارای بیش از 205 هزار مشترک روستایی است که هدف از اجرای این پروژهها بهمنظور افزایش میزان رضایتمندی مشترکان روستایی و ارائه خدمات بهتر در روستاها از خدمات این شرکت خواهد بود.
وی افزود: در این آیین بهسازی شبکههای برق روستاهای گیلی، سوسن آباد، قلعه بالا، باغ شیخ، کهلو علیا و کهلو سفلی، بلویند، خورآوند، ازنوجان، راونج، ورعلیا، معین آباد، دنیجرد، بهارستان، مشکان، وزیرآباد، زالیان، دوجفت، کوسعلی و خانقا که مورد بهسازی قرار گرفتند، رونمایی و به بهرهبرداری رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی بیان کرد: هدف نهایی اجرای این پروژهها، اصلاح و بهسازی تمام شبکه توزیع برق 1176 روستای استان مرکزی تا سال 1405 است.
وی تصریح کرد: مشارکت 30 درصدی دهیاریها در اجراح طرح مذکور، روستاهایی که دارای شبکه فرسوده برق و در حال اجرای طرح هادی هستند در اولویت اجرای این طرح قرار دارند.
قائم مقام مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در این مراسم گفت: سه روستای باغ شیخ، کهلو علیا و کهلو سفلی با تعداد 531 خانوار از خدمات طرح ارزشمند بهارستان در این افتتاحیه بهرهمند شدند.
محمود محمودی بیان کرد: جابجایی 76 اصله، اصلاح 9 کیلومتر شبکه فشار ضعیف، اصلاح 460 دستگاه چراغ ال ای دی در روستاهای مذکور انجام شد.
وی حذف استهلاک شبکه، کاهش تلفات، افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه، ایجاد ظرفیتهای جدید و پاسخ به مطالبات مردمی در اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.