به گزارش اقتصاد انرژی ؛ سید مصطفی رسولی به نشست های متعدد اعضا کمیته ، مشاور بهره وری و حوزه های تخصصی اشاره کرد و اظهار داشت : ماموریت و اولویت های استخراج شده شامل خاموشی ، تلفات و استفاده از انرژی های تجدید پذیر است.
این مسئول از عوامل ریشه ای شناسایی شده از ماموریت های استخراج شده در کاربرگ های بهره وری به فرسودگی شبکه و تاسیسات توزیع، وجود انشعابات غیر مجاز، اشکال در لوازم اندازه گیری، وجود اتصالات سست در شبکه های توزیع و استفاده نکردن از فناوری های نوین را به عنوان عوامل ریشه یابی شده در تلفات انرژی در سطح شبکه های توزیع بیان کرد.
وی طراحی نامناسب شبکه برق، بهره برداری نا مناسب از شبکه های توزیع، فرسودگی شبکه های برق، ناکافی بودن اکیپ و تجهیزات تعمیرات و ناکافی بودن تجهیزات اتوماسیون شبکه را از علل ریشه ای در بروز خاموشی با برنامه و بی برنامه در شبکه های توزیع اعلام کرد.
ریسک بالای سرمایه گذاری در انرژی های تجدید پذیر خورشیدي ، ناکافی بودن تبلیغات و آموزش های لازم و وجود آیین نامه ها و مقررات سختگیرانه بالادستی را از عللی دانست که می تواند به عنوان عوامل ریشه ای در ظرفیت تجدید پذیر خورشیدي موثر باشد.
وی تبدیل شبکه های سیمی فرسوده به کابل خودنگهدار تعویض کنتور های معیوب ، انجام تعمیرات اساسی برروی شبکه و تاسیسات توزیع به روش های خط سرد و گرم و طراحی مناسب و به موقع اتصال به شبکه – تعامل با مشترکینی که نیروگاه خورشیدی نصب شده (کشاورزی و صنعتی) دارند را به عنوان اقدام های پیشران بهرهوری در این سه بخش برشمرد.
رسولی به کسب 95 درصد از امتیاز جشنواره شهید رجایی در موضوع بهره وری و قرارگرفتن این شرکت در جایگاه مناسب میان دستگاه های اجرایی استان اشاره کرد.
آیا ایران از بحران برق عبور خواهد کرد؟
به گزارش اقتصاد انرژی، با شروع فصل سرد سال جاری و به دلیل محدودیتهای تأمین سوخت مورد نیاز نیروگاهها، ظرفیت...