محسن اردکانی خاطرنشانکرد: اخطارهای لازم به صنایع ارسال شده است و برخی صنایع تمکین کرده و زیرساختهای بهرهمندی از پساب را فراهم کردهاند؛ مانند پالایشگاه نفت تهران که آب مصرفی دستگاههای خنککننده را از محل پساب تولیدی این استان تامین میکند.
مدیرعامل آبفای استان تهران با اشاره بر همسویی قوانین مبنی بر استفاده از پساب، ادامهداد: در قانون هفتم توسعه برای آن دسته از مراکز و نهادها که برای آبیاری فضای سبز از آب شرب استفاده میکنند درحالیکه بستر استفاده از پساب نیز وجود دارد، جرمانگاری شده است.
اردکانی بیانداشت: تا پایان سال و با بهرهبرداری از 6 واحد تصفیهخانه جدید فاضلاب، سالیانه حدود ۱۱۳ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید پساب در استان تهران افزوده خواهد شد؛ بهاینترتیب ظرفیت تولید پساب استان تهران به ۶۶۰ میلیون مترمکعب در سال افزایش خواهد یافت.
وی اضافهکرد: هماکنون ۳۱ واحد تصفیهخانه فاضلاب با ظرفیتی افزون بر ۵۴۷ میلیون مترمکعب در سال در گستره استان تهران در مدار بهرهبرداری است و فاضلاب را که تهدیدی ۱۰۰ درصدی برای محیطزیست و جامعه است را پس از جمعآوری و تصفیه به پساب قابلاستفاده در صنعت و کشاورزی تبدیل میکند.
شایان ذکر است شرکت پالایش نفت تهران طراحي، نصب و راه اندازی سيستم فيلتراسيون طرح تصفيه پساب شهري با هدف تامين آب به ميزان ده هزار متر مكعب در روز براي بخش هاي صنعتي (آب جبراني برج هاي خنك كننده) پالایشگاه تهران از محل تصفيه پساب فاضلاب شهري و همچنین كمك به مديريت بحران آب را با اختصاص اعتباری بالغ بر حدود 120 ميليارد ريال در بخش خريد و 40 ميليارد ريال در بخش اجرا در دستور کار خود قرار داده است.
طبق آمار مقدار مصرف آب شرب شهر تهران 38.5 m3/s است كه با راه اندازي اين پروژه (فاز اول طرح تصفيه پساب شهري پالايشگاه تهران) حدود 0.36% از مصرف آب شرب تصفيه شده شهري بعنوان آب صنعتي جلوگيري خواهد شد و در حقيقت اين آب به چرخه آب شهري تهران اضافه خواهد شد.
بنیان دانش پژوهان و مرجان تفرش، پیشگام در مسئولیت اجتماعی تهران
به گزارش اقتصاد انرژی، در چهارمین نشست از مجموعه سلسله نشستهای اشتراک و انتقال تجربه مسئولیت اجتماعی سازمانی شهر تهران...