اقتصاد انرژی

صفحه ما در رسانه های اجتماعی

یکشنبه 21 اردیبهشت 1404
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
خانه نفت و گاز
https://eghtesadenergyonline.ir/?p=13213

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:
تکمیل طرح‌های غرب کارون به سرمایه‌گذاری‌ ۱۱ میلیارد دلاری نیاز دارد

2 آبان 1400 ساعت 16:22
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:تکمیل طرح‌های غرب کارون به سرمایه‌گذاری‌ ۱۱ میلیارد دلاری نیاز دارد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه برای تکمیل طرح‌های غرب کارون سرمایه‌گذاری‌ ۱۱ میلیارد دلاری مورد نیاز است، بر لزوم تغییر فرمت کلی قراردادهای نفتی به منظور جلوگیری از طولانی شدن زمان قراردادها و افزایش بهره‌وری تاکید کرد.

به گزارش اقتصاد انرژی به نقل از شرکت ملی نفت ایران، محسن خجسته‌مهر امروز (شنبه، یکم آبان‌ماه) در آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت مهندسی و توسعه نفت بر لزوم اجرای سریع و مطابق برنامه طرح‌های میدان‌های نفتی مشترک غرب کارون تاکید کرد و گفت: در بسیاری از موارد، تاخیرها و کاستی‌های انجام شده در حیطه توسعه این میدان‌ها به دلیل نقص در قراردادهای منعقد شده میان شرکت متن و پیمانکاران بوده است.

وی افزود: در بعضی از موارد، از زمان اعلام مناقصه تا زمان اجرای یک طرح یا پروژه زمان زیادی می‌گذرد که این موضوع به‌ویژه در مورد قراردادهای ریالی مشکلاتی را به همراه دارد و باعث تداخل و کندی در روند انجام کار می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، میدان‌های مشترک نفتی غرب کارون را به‌عنوان اولویت‌دارترین پروژه مجموعه شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد و خطاب به مدیرعامل جدید شرکت مهندسی و توسعه نفت تاکید کرد: انتظار داریم تا فرآیند توسعه میدان مشترک آزادگان جنوبی تا یکسال دیگر به اتمام برسد.

لزوم جبران عقب افتادگی در حوزه توسعه غرب کارون

معاون وزیر نفت با تشکر از اقدام‌هایی که پیش از این در حوزه توسعه میدان‌های غرب کارون انجام شده بود، گفت: متاسفانه در این بخش نتوانستیم مطابق برنامه پیش رویم و لازم است تا کاستی‌ها در این حوزه را جبران کنیم.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم فرآیند توسعه فاز دوم میدان‌های آزادگان شمالی و یادآوران را به همراه توسعه میدان آزادگان جنوبی و یاران به سرانجام برسانیم به حدود ۱۱ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم.

خجسته‌مهر بر لزوم تامین پروژه‌ها در اجرای طرح‌های مذکور، با تکیه بر توان و ساخت داخل نیز تاکید کرد و گفت: با توسعه میدان‌های غرب کارون، تولید بیش از یک میلیون بشکه نفت در این منطقه محقق می‌شود که این موضوع خود به‌عنوان یکی از اولویت‌دارترین طرح‌های شرکت ملی نفت ایران مطرح است.

توسعه همه‌جانبه صنعت نفت با رعایت پیوست فرهنگی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بر لزوم توسعه همه جانبه طرح‌های شرکت مهندسی و توسعه نفت به‌عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی نفت ایران در حوزه میدان‌های غرب کارون تاکید کرد و افزود: این توسعه باید با تکیه بر پیوست فرهنگی و انجام مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت در حوزه میدان‌های غرب کارون انجام شود.

وی تصریح کرد: توسعه متوازن که از مصادیق یکپارچگی در طرح‌های شرکت ملی نفت ایران است باید رعایت شود و برای رسیدن به این مهم لازم است تا توسعه اجتماعی در مناطق مورد فعالیت شرکت ملی نفت ایران نیز همگام با اجرای فرآیندهای توسعه‌ای در دیگر بخش‌ها مورد توجه قرار گیرد.

خجسته‌مهر عنوان کرد: با توجه به ماموریت‌های شرکت ملی نفت ایران در حوزه اقتصادی، ‌ وقتی از کلید واژه توسعه در سطح این شرکت استفاده می‌شود، باید به این موضوع نیز توجه داشت که این فرآیند در نهایت باید به توسعه اقتصادی بینجامد. در این فرآیند لازم است تا مدیریت زمان و بهره‌وری به‌عنوان دو رکن اساسی مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر نفت با اشاره به اهمیت حوزه منابع انسانی در روند رشد و توسعه سازمان، گفت: باید در این بین به ظرفیت‌های نیروهای جوان و استفاده از مغزافزارها همسو با افزایش بهره‌وری در سیستم نگاه ویژه‌ای داشت.

لزوم تقویت سیستم‌های مالی و بازرگانی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اهمیت مکانیسم حسابرسی در سطح شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های تابعه، افزود: لازم است سیستم بازرگانی و حسابرسی قوی در بخش‌های مختلف این شرکت متمرکز شود.

وی تصریح کرد: در حیطه فعالیت‌های شرکت مهندسی و توسعه نفت که به طور عمده با پیمانکاران در تعامل است، ضرورت دارد بخش بازرگانی و امور قراردادها تقویت شود تا از اتلاف سرمایه یا تاخیر در اجرای طرح‌های کلان ملی جلوگیری شود.

اختیارهای سلب شده را به شرکت‌ها برمی‌گردانیم

معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه یکی از عواملی که پیش از این باعث تاخیر در اجرای طرح ‌ای صنعت نفت شده است، مربوط به محدودسازی شرکت‌های تابعه بوده است، گفت: در این باره مقرر شده است تا تمامی اختیارهای مربوط به شرکت‌های تابعه را که می‌تواند در انجام بهتر و سریع‌تر فرآیند طرح‌های صنعت نفت دخیل باشد، به این شرکت‌ها بازگردانیم.

خجسته‌مهر افزود: وظیفه شرکت ملی نفت ایران، سیاست‌گذاری، کنترل و تصویب قوانین برای انجام سریع‌تر امور توسعه‌ای در سطح صنعت نفت است و اجرای منظم و دقیق طرح‌ها، انتظاری است که از تمامی شرکت‌های تابعه شرکت ملی نفت ایران می‌رود.

تقویت نقاط مثبت و رفع نقاط ضعف در دوران جدید مدیریتی متن

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در خصوص رویکرد جدید مدیریتی در سطح شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بر این باوریم که برای اجرای بهتر امور باید ضمن تکیه بر فعالیت‌هایی که پیش از این انجام شده است، نسبت به تقویت نقاط مثبت و رفع نقاط ضعف در دوره‌های پیشین مدیریتی اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه علاقه‌ای به خاطره‌گویی و انتقاد از گذشته ندارد، گفت: لازم است تا در اجرای طرح‌های تعریف شده و ماموریت‌های ملی، چشم‌اندازی مطابق واقعیت‌های موجود طراحی و در بستر زمانی مورد انتظار محقق شود.

معاون وزیر نفت از نگرانی برای انجام درست وظایف به عنوان “نگرانی مقدس” یاد کرد و افزود: تمامی مدیران و کارکنان شرکت ملی نفت ایران باید همواره نسبت به انجام درست وظایف و مسئولیت‌های خود نهایت دقت را داشته باشند و وظایف محوله را در چارچوب ماموریت‌های ذاتی و به بهترین شکل ممکن به انجام برسانند.

متن، آمادگی انجام تمامی ماموریت‌های محوله را دارد

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت نیز در این مراسم ضمن تقدیر از اعتمادی که به وی شده است، گفت: در طول فعالیت خود در حوزه شرکت متن به این نتیجه رسیده‌ام که این شرکت از نظر تخصص نیروی انسانی در وضع مطلوبی قرار دارد و بر همین اساس با اطمینان می‌گویم که شرکت متن قادر است تا تمامی ماموریت‌های محوله از سوی شرکت ملی نفت ایران را به بهترین شکل ممکن به انجام برساند.

ابوذر شریفی با بیان اینکه ماموریت اصلی شرکت مهندسی و توسعه نفت در حوزه توسعه میدان‌های مشترک نفتی در حوزه غرب کارون تعریف شده است، افزود: برای اجرای این ماموریت برنامه‌هایی در دست انجام است که تلاش می‌کنیم با تمرکز بر آنها بتوانیم بحث افزایش تولید نفت را تا پایان سال آینده قطعی کنیم.

وی همچنین از وجود تنوع در فرآیند قراردادهای شرکت مهندسی و توسعه نفت نیز خبر داد و گفت: تنها در حوزه طرح بزرگ خط لوله گوره – جاسک بیش از ۱۵ قرارداد EPC وجود دارد که مورد تجمیع قرار گرفته است. در بخش ساختار سازمانی نیز در جهت ماموریت‌های محوله لازم است تا بازنگری صورت بگیرد تا تحقق کامل برنامه‌ها مطابق تقویم زمانی تضمین شود.

برچسب: توسعهکارونمتننفت

مطالب مرتبط

مصرف گاز نیروگاهی از خانگی پیشی گرفت
اسلایدر

مصرف گاز نیروگاهی از خانگی پیشی گرفت

توسط زهرا رجایی
16 اردیبهشت 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین نیروگاه‌های کشور در بازه سه‌روزه منتهی به یکشنبه (۱۴ اردیبهشت) بیش از ۷۴۲ میلیون مترمکعب...

رشد چشمگیر صادرات پتروشیمی به روسیه
پتروشیمی

رشد چشمگیر صادرات پتروشیمی به روسیه

توسط زهرا رجایی
15 اردیبهشت 1404
0

به گزارش اقتصاد انرژی آنلاین حسن عباس‌زاده امروز (پنجشنبه، چهارم اردیبهشت) در حاشیه دیدار محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت ایران و...

نوشته بعدی
مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یادداشت

آرشیو
بنزین؛ جایی که ناترازی، نشانه‌ای از غفلت استراتژیک شد
برق قاچاق برای استخراج‌کنندگان، خاموشی برای مصرف‌کنندگان؛ دلایل ناترازی برق در تابستان ۱۴۰۴
سند ملی راهبرد انرژی؛ از سیاست‌گذاری کلی تا چالش‌های عملیاتی

آخرین اخبار

امضای دو تفاهمنامه همکاری توسط شرکت نفت پاسارگاد

«سراینو» رونمایی شد؛ گام بلند نفت سپاهان در مسیر تحول دیجیتال

گام جدید پالایشگاه تهران برای بهبود کیفیت گازوییل

نقش ارتباطات در دیپلماسی انرژی؛ نگاهی از منظر روابط عمومی در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

پیشنهاد تفویض اختیار به استانداران برای مدیریت مصرف برق

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی صنایع پتروشیمی عنوان‌کرد:
جذب سرمایه‌های مردم در صنعت پتروشیمی

با هدف بررسی وضعیت شرکت ها؛
بازدید میدانی مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از پتروشیمی‌های هلدینگ پتروفرهنگ

مدیرعامل آبفای منطقه ۴: رسانه‌ها در بحران کم‌آبی نقش حیاتی ایفا می‌کنند

مصرف گاز نیروگاهی از خانگی پیشی گرفت

صادرات پتروشیمی به ۳۴.۸ میلیون تن می‌رسد

حجم آب سدهای کشور چقدر شده است؟

در نیمه اردیبهشت در بورس انرژی ایران رقم خورد؛
ثبت ارزش ۷.۱ هزار میلیارد ریالی در معاملات روزانه

در چهاردهمین روز اردیبهشت در بورس انرژی ایران رقم خورد؛ ثبت ارزش ۳۹.۸ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه

تدوین۳۶ بسته مدیریت مصرف برق برای تابستان ۱۴۰۴

رشد چشمگیر صادرات پتروشیمی به روسیه

صدور قبض برق پرمصرف‌ها ۱۵ روزه شد

ایران در تنگنای LNG؛ فرصت‌های از دست‌رفته در بازار جهانی گاز مایع

پتروشیمی چین، محصول سیاست‌های بلندمدت/ چگونه دولت پکن بازی را عوض کرد؟

معاملات بورس انرژی به 8487 میلیارد ریال رسید

قبض آب با طعم گرانی؛ تعرفه جدید اعلام شد

  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • RSS
  • آرشیو
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی

تمامی حقوق پایگاه خبری اقتصاد انرژی محفوظ است